הבורסה בת"א תפתח את יום המסחר השני לשבוע, לאחר שבית הדין לעבודה החליט במהלך הלילה להגביל את השביתה עד שעה 10:00 ולאור זאת, המסחר בבורסה יתנהל מ-10:45 עד 17:00.

 

רציו, אבנר ודלק ימשיכו לרכז עניין, לאחר שדיווחו אמש, כי קידוח ”דולפין 1” חדר לחולות המטרה בפרוספקט וכי נראה כי חולות המטרה מכילים גז טבעי. כלל פיננסים העלו אמש את ההמלצות למניות אבנר דלק קידוחים מ"תשואת שוק" ל"תשואת יתר" במחירי יעד של 2.5 ₪ ו14.5 ₪ בהתאמה, עקב אפסייד משמעותי ב"בלוק 12" בקפריסין, אשר איננו מתומחר. ההמלצה רציו הועלתה מ"תשואת חסר" ל"תשואת שוק" במחיר יעד של 37 אגורות.

 

הכשרה אנרגיה שבשליטת עופר נמרודי, מודיעין שבשליטת IDB פתוח וצחי סולטן, הודיעו אמש, כי אישרו את לוחות הזמנים והתקציב הסופיים לביצוע קידוחי אקספלורציה ברישיונות שרה ומירה, בהתאם לתכנית העבודה. הקידוח הראשון "מירה-1" מתוכנן להתחיל במהלך הרבעון הראשון של 2012 ולהימשך כ- 70 ימים. הכשרה אנרגיה גם הודיעה אמש, כי הגישה בקשות לקבלת זכויות בשלושה רישיונות ימיים לחיפושי נפט וגז בים האדריאטי, באמצעות Emanuelle Adriatic Energy Limited ("עמנואל אדריאטיק)

 

חברת שמן פרסמה אמש תשקיף מדף, אשר ממנו עולה כי בכוונתה לגייס 100 מיליון ש"ח. בנוסף, מהתשקיף עולה, כי גבי אשכנזי, הרמטכ"ל לשעבר, מונה ליו"ר החברה וייהנה משכר חודשי של 100 אלף ₪.

 

 אולטרה שייפ תמשיך לרכז עניין. חברת המכשור הרפואי המספקת פתרונות בתחום האסתטי לעיצוב הגוף הודיעה אמש, כי חברת הבת, אולטרה שייפ בע"מ, קיבלה מהרשויות הרגולטוריות באירופה את אישור ה-CE לשילוב טכנולוגיית ה- Vertical Dynamic Focus technology (VDF) במכשיר החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש