קרן הריט ,סלע קפיטל, המשקיעה במקרקעין ובנדל"ן מניב פרסמה היום את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של השנה. מהדוחות הכספיים של החברה עולה כי נכון ל-30.6.2011, שווי נכסי החברה בישראל מסתכמים בכ-673 מילין שקל וזאת לעומת שווי של כ- 452 מיליון שקל ביום האחרון של שנת 2010. שיעור התפוסה הממוצע בכלל הנכסים עומד על 93%.
הכנסות סלע קפיטל בחציון של שנת 2011 הסתכמו בכ-25.4 מיליון שקל לעומת כ- 13.8 מליון שקל בחציון אשתקד,עליה של 84%. עיקר הגידול בהכנסות נובע מעלייה בדמי השכירות הנגבים בנכסיה השונים של החברה וכן כתוצאה מרכישת הנכסים נוספים מצד החברה במהלך השנה.הכנסות החברה ברבעון השני הסתכמו בכ- 15 מיליון שקלים פי 2 לעומת הרבעון המקביל אז הסתכמו ההכנסות בכ- 7.1 מיליון שקלים.
הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה ברבעון הראשון של שנת 2011 זינק לכ- 5 מיליון שקל לעומת 1.3 מליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד, עליה חדה של 284%. סך הכול, הסתכמו רווחי סלע קפיטל בששת החודשים הראשונים של השנה בכ- 8 מיליון שקלים לעומת 5.2 מיליון שקלים בחצי השנה הראשונה של 2010.
על פי תחזיות החברה, ההכנסה התפעולית נטו של החברה (NOI) צפוי להסתכם במהלך שנת 2011 בכ-50 מיליון שקלים.
כחלק ממדיניות החברה אישר הדירקטוריון חלוקת דיבידנד בסך של 5.5 מיליון שקלים לבעלי המניות; על פי חוק מחויבת קרן ריט בחלוקת 90% מסך הרווח השנתי שלה כדיבידנד לבעלי מניותיה. סלע קפיטל קיבלה החלטה לחלק %100 מהרווחים הראויים לחלוקה כדיבידנד וזאת כל רבעון.
ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות של החברה הסתכם בכ-356.4 מיליון שקלים (המהווה כ-52% מנכסי החברה). סך המאזן נכון ל-30 ביוני 2011 מסתכם בכ-682 מיליון שקל.