חברת דונה משיקה את פרויקט פסגת שערי תקווה – פרויקט של קוטג’ים ביישוב שערי תקווה. הפרויקט יכלול 58 יח"ד – קוטג’ים דו-משפחתיים בני 2 קומות כל אחד, רובם בני 6 חדרים וחלקם בני 5 חדרים. לכל הקוטג’ים מרפסות וגינות ששטחן נע בין 80 ל- 220 מ"ר, וכן שתי חניות פרטיות.

 

מהחברה נמסר כי מחירו של קוטג’ בן 6 חדרים, בשטח של כ- 160 מ"ר, הינו החל מ- 1.85 מיליון שקל. עוד נמסר כי, הפרויקט בנוי באופן מדורג על צלע הר בכניסה ליישוב, כך שכמעט לכל דירה יש נוף פתוח.

 

שערי תקווה הוא יישוב קהילתי צעיר יחסית, שמונה אוכלוסיה של כ- 5,000 תושבים, הממוקם בצמוד למערכת כבישים מהירים המספקת נגישות גבוהה למרחב גוש דן, פתח תקווה וראש העין. ביישוב אוכלוסיה מעורבת של משפחות חילוניות ודתיות, עם מערכת חינוך איכותית הכוללת גנים, מעונות יום ובית ספר יסודי ממלכתי, וכן כל שירותי הקהילה הנדרשים כמו: שירותי בריאות, פעילות תרבות וחוגים, בתי כנסת ועוד. כמו כן, ביישוב שפע של גינות ירוקות ופארקים וקאנטרי קלאב.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש