Compuware, חברת ביצועי הטכנולוגיה, הציגה את המבחן הראשון להשוואת ביצועי אתרים מוכנים- IPv6. המבחן מאפשר לארגונים להשוות את המהירות של יישומי האינטרנט שלהם ב- IPv4 וב- IPv6. הכלי החינמי המבוסס על פלטפורמת ניטור ביצועי אתרים Gomez של Compuware זמין בכתובת: www.gomez.com/ipv6-instant-test. Compuware מיוצגת בישראל על ידי חטיבת מוצרי התוכנה של מטריקס.

 

משתמשים בכלי המבחן של Gomez מכניסים את ה- URL של האתר בפרוטוקול IPv4 ושל האתר ב- IPv6. המבחן מייצר דיאגרמה המשווה בין זמני התגובה של כל אחד מהאתרים ומראה תמונת מסך של כל אחד מהאתרים כפי שהם נראים בדפדפן אמיתי.

 

בעוד מאגר כתובות האינטרנט תחת פרוטוקול IPv4 הולך ואוזל השנה, התעשייה נדרשת לפעול כדי להתכונן במהירות לאימוץ של IPv6 או להסתכן בעלויות גבוהות ופונקציונאליות מוגבלת עבור משתמשי אינטרנט בכל מקום. ההגירה לפרוטוקול ה- IPv6 כבר יצאה לדרך, והמשמעות עבור ארגונים היא שהם חייבים להבטיח כי יישומי ה- IPv6 שלהם פועלים ברמה לה מצפים משתמשי הקצה. ניתוח מוקדם של אתרים שביצעה Compuware, מראה כי משתמשים באופן כללי חווים זמני תגובה איטיים יותר במהלך גישה אליהם.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש