דאסו סיסטמס, המובילה העולמית בפתרונות 3D (תלת ממד) ו- PLM (ניהול מחזור חיי מוצר), המיוצגת בישראל על ידי דאסו סיסטמס ישראל בניהולו של גלעד פרידמן, הודיעה כי חברת Alstom Transport בחרה בפלטפורמת Version 6 PLM שלה לשיפור תהליכים עסקיים מקצה לקצה.
ENOVIA Version 6 תשמש 3,500 עובדים ב- Alstom המפתחת ומספקת את המגוון המלא ביותר של מערכות, ציוד ושירותים בשוק הרכבות, בין היתר גם לרכבת ישראל. סכום העסקה אינו נמסר לפרסום, אולם הוא מוערך על ידי גורמים בענף בחמישה מיליון יורו.
כצעד ראשון בטרנספורמציה גדולה זאת, תמנף Transport Alstom את ENOVIA Version 6 של דאסו סיסטמס, לאיחוד אתריה השונים תחת פלטפורמה כלל עולמית ייחודית שתאפשר לעובדיה לשתף פעולה ביתר יעילות בפרויקטים של לקוחות.
גלעד פרידמן, מנכ"ל דאסו סיסטמס ישראל, אומר כי Alstom מאחדת את מערכת ה- PLM שלה על מנת לייעל שיתוף מידע, להגדיל את קיבולת הייצור שלה ולקצר זמן יציאה לשוק.
על ידי אימוץ הפלטפורמה השיתופית ENOVIA Version 6, בחרה אלסטרום בנתיב הטוב ביותר למעבר חלק לקבלת ערך מלא של PLM ושימוש ביישומי העריכה העשירים שלו ב- Version 6 עבור העתיד.