אינטרנט בינת מקבוצת רד-בינת השלימה בחודשיים האחרונים 30 הטמעות של פתרון אבטחה מבוסס ענן היחידי מסוגו בעולם מבית זצקלר (Zscaler), בקרב ארגונים גדולים, בינוניים וקטנים במגזרי שוק שונים בישראל. סכום העסקאות הכולל מוערך במאות אלפי שקלים.
השלמת הפרויקטים מגיעה בהמשך לחתימת אינטרנט בינת על הסכם שיתוף פעולה עם זצקלר בפברואר השנה. כעת מהווה אינטרנט בינת חלק מענן האבטחה הגלובלי של Zscaler, דבר המאפשר לחברות ישראליות ליהנות מהגנת ענן האבטחה ללא השהייה, בגיבוי ושירות מקומי. בין הלקוחות אצלם הוטמע הפתרון יצרניות מזון, קופת חולים, חברת מים וחברות מסחר ושירותים.
זצקלר היא חברה אמריקנית, אשר הוכרזה על ידי גרטנר למובילה בתחום שירותי הענן ל-2011. החברה מספקת שירותי אבטחת מידע מבוססי ענן המגנים מפני וירוסים ותולעים באינטרנט, בפריסה בינלאומית על פני 45 אתרים – דבר ההופך את השירות לזמין למשתמש מכל מקום בעולם ובאמצעות כל מכשיר, כולל טלפונים חכמים וטאבלטים. ענן האבטחה מגן על שרתי הארגון גם בעת גישת העובד לאינטרנט ושימוש ביישומי Web 2.0, וכן למנוע דליפת מידע – וללא האטת קצב הגלישה.