קבוצת הנדל"ן חנן מור,מודיעה היום (יום ב’) על תוצאות הרבעון הראשון של 2011. החברה סיימה את הרבעון עם רווח נקי של כחצי מיליון שקל, בהמשך לרווח נקי של כ-12 מיליון שקל אותו סיימה את השנה החולפת (2010).
במהלך הרבעון החולף השלימה החברה מסירה של 16 יח"ד, מהם 15 יחידות בפרויקט דירה במושב בתלמי מנשה ובית בפרויקט להבים. ברבעון המקביל אשתקד מסרה החברה כ-55 יח"ד, שהובילו לרישום הכנסות של 55 מיליון שקל ורווח נקי של 6.3 מיליון שקל.
במהלך הרבעון הראשון מכרה החברה 45 דירות בפרויקטים השונים בכ – 58 מיליון שקלים. הכנסות אלו טרם הוכרו בדוחות החברה, בעוד שבתקופה המקבילה אשתקד מכרה החברה 16 יחידות דיור בהיקף כספי של 21 מיליון שקלים.
חנן מור, יו"ר קבוצת חנן מור, מסר: "תנופת העשייה בקבוצה נמשכת. במהלך הרבעון הפותח של השנה מכרנו כ-45 יחידות דיור בפרויקטים שלנו ברחבי הארץ, כמעט פי 3 מאשר ברבעון המקביל. המכירות הללו, על פי כללי החשבונאות, טרם הוכרו בדו"חות החברה והרווח בגינן יבוא לידי ביטוי בעתיד, בעת שנמסור את יחידות הדיור".