יובל שטייניץ<br>קרדיט: פלאש90
יובל שטייניץ קרדיט: פלאש90

שר האוצר ד"ר יובל שטייניץ, השוהה בכינוס השנתי של ה-OECD בפריס, העומד בסימן 50 שנה להיוסדו של הארגון, נועד עם שרי האוצר של יוון, נורווגיה וצרפת.

 

שטייניץ, נועד אמש עם שר האוצר היווני ג’ורג’ פאפאקונסטאנטינו (George Papaconstantinou), והשניים דנו בנושא המשבר הכלכלי ביוון. שר האוצר היווני נענה להזמנת שר האוצר שטייניץ, להגיע ארצה בשבועות הקרובים בליווי בכירי משרדו על מנת לדון בדרכים לסייע לקידום הכלכלה היוונית, ובדרכים לשיתוף פעולה לטובת שני הצדדים, בין היתר בתחומי מחקר ופיתוח.

 

הבוקר נועד עם שר האוצר הנורווגי סיגבג’ורן ג’והנסן (Sigbjorn Johensen) במטה ה-OECD שבפריס. השר שטייניץ שיתף את השר הנורווגי במסקנות ועדת ששינסקי ובמאבק שסבב סביב חקיקת חוק תמלוגי הגז והנפט. השר הנורווגי מצידו, הציג את התמודדותה של נורווגיה עם אוצרות טבע שלה בהיבטים הכלכליים והפוליטיים בנושא בנורווגיה. שר האוצר הנורווגי הזמין את שר האוצר שטייניץ לבקר בנורווגיה וללמוד לעמוד מקרוב עם אנשי המקצוע מניסיונם העשיר בתחום זה.

 

שטייניץ, הודיע לשרת האוצר הצרפתייה כריסטין לגארד, שהכריזה רשמית על התמודדותה לתפקיד יו"ר קרן המטבע הבינ"ל, כי ישמח לתמוך במועמדותה לתפקיד זה במידה ונגיד בנק ישראל, סטנלי פישר, לא יתמודד לתפקיד זה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    שטיניץ שמן והנכסים בבורםה הוא הוריד ובלע

    • שטיניץ שמן
    • 26/05/2011 16:09