אמש (ד’) פרסמה חברת נצבא את דוחותיה הכספיים לרבעון הראשון. ממבט ראשון נראה כי הדוחות יחסית חלשים ומצביעים על קיטון ב- NOI וב- FFO של החברה. אולם, מניתוח הנתונים עולה כי הסיפור המרכזי של הדוח, מקורו בהפרשים מעליית המדד בין הרבעון הראשון של 2011 למקבילו אשתקד (במהלך הרבעון עלה המדד בכ- 0.88% בהשוואה לירידה של כ- 0.96% ברבעון המקביל אשתקד), אשר תורגמו לגידול משמעותי בהוצאות המימון. בנטרול ההשפעות הנ"ל, מדובר ברבעון עם תוצאות צפויות ללא דרמות מיוחדות.

 

עליית המדד היא הסיפור המרכזי בדוח. מעבר לכך, הדוחות בהתאם לציפיותינו וללא הפתעות מיוחדות. אנו מעריכים כי במהלך השנה יבוצעו שערוכים נוספים כלפי מעלה, הן כתוצאה מעליית המדד, והן כתוצאה מירידה נוספת בשיעורי ההיוון. בנוסף, אנו מעריכים כי החברה תציג רווחים נוספים הן מפרוייקטי המגורים והן ממימוש הקרקע בראש העין. נציין, כי לאחר הירידה במניה בתקופה האחרונה, היא נסחרת לפי מכפיל הון של כ- 0.83. ממשיכים להמליץ בקניה על המניה, במחיר יעד של 48 ₪.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש