אלקטל-לוסנט ישראל נבחרה על ידי סלקום, חברת הסלולר הגדולה בישראל, לאספקת חלק מתשתית ip-metro (רשת IP) אשר מאפשרת שירותי נתונים מתקדמים בפס רחב. בעקבות הבחירה, פרסה לפני מספר חודשים אלקטל-לוסנט ישראל את החלק של הרשת שנרכש ממנה ובימים אלו הופעלה הרשת באופן מבצעי.
באמצעות תשתיות ה – IP של אלקטל-לוסנט, יכולה סלקום לשפר את רמת השירות וחווית המשתמש ללקוחות . בנוסף, עומדת בפני סלקום היכולת לניצול וגיבוי סטטיסטי יעיל יותר של הנתונים על גבי רשת הסיבים האופטיים שפרסה בכל הארץ.
רשת ה- IP שהופעלה תאפשר סלקום לספק את צרכי תקשורת הנתונים הגדלים בשנים הבאות, כתוצאה משימוש בטלפונים חכמים וכתוצאה מהגידול בשימוש באינטרנט הסלולרי.
טכנולוגית Carrier Ethernet מאפשרת שיפור יעילות בתעבורת שירותי נתונים מתקדמים בפס רחב, כמו גם הצעת מבחר חבילות גלישה גמישות יותר לפי מהירויות, שירותי סלולר ומפ"א (מפעיל פנים ארצי) מתקדמים ביותר, וכל זאת תחת אמינות שירותים גבוהה יותר מאשר החלופות האחרות בשוק.