אופנהיימר: חברת רדויז’ן פרסמה את תוצאותיה לרבעון הראשון 2011 , כאשר התוצאות דומות לתחזית המעודכנת של החברה לאחר אזהרת הרווח אותה פרסמה במהלך הרבעון הראשון. נזכיר כי החברה הנמיכה את תחזיותיה, כשהסיבה המרכזית היא מכירות נמוכות מהצפוי של חטיבת ה ה- VBU בכלל ומכירות לסיסקו בפרט.

 

לפני כשלושה חודשים בחרנו להוריד את המלצתנו על מניית רדויז’ן ל"תשואת שוק" על בסיס תמחור גבוה והעדר רגישות של השוק לסיכונים שאפיינו את החברה למרות השיפור הדרמטי במודל העסקי שלה. למרות שחברת רדויז’ן נמצאת במהלך מרשים של מעבר מחברת OEM המוכרת מוצרי תשתית, לחברה המספקת פתרון מלא ללקוחותיה בהפצה ישירה, ולמרות שמחיר מניית החברה הפך לאטרקטיבי יותר, נראה כי הפגיעה של סיסקו תהיה מהותית מאוד בשנת 2011 ובכך מקטינה את כרית הביטחון ומקצרת את זמן ההיערכות שיש לחברה במודל החדש למכירות מוצרי קצה בנוסף למוצרי התשתית. לפיכך אנו בוחרים בשלב זה להשאיר את המלצתנו על מניית רדוויז’ן על ב"תשואת שוק".

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש