חיים כצמן, מייסד ומנכל ג'י סיטי<br>קרדיט: יח"צ
חיים כצמן, מייסד ומנכל ג'י סיטי קרדיט: יח"צ

סקירתו של אדר עציוני, אנליסט הנדל"ן של מגדל שוקי הון: תוצאות סבירות לסיטיקון ברבעון הראשון, כאשר השפעות נקודתיות גרמו לירידה בחלק מהפרמטרים התפעוליים. שיעור ההיוון הממוצע על הנכסים נותר קבוע והחברה מדווחת על עליית שווי בנכסיה במרכזי הערים הגדולות. סימנים מעודדים מגיעים גם מהמדינות הבלטיות, עם שיפור ביכולת גביית שכ"ד מהדיירים. גם סיטיקון מצטרפת למגמת הרכישות של שאר חברות הקבוצה, עם רכישת קניון קריסטין בטאלין אסטוניה בעבור 105 מ’ אירו. הקניון הוא השני בגודלו בעיר אחרי קניון אחר בבעלותה של סיטיקון ומבסס את שליטת החברה בעיר. דומה כי השינויים הפרסונליים שחלו לאחרונה בחברה, והמשך התאוששות במדינות הפעילות מתחילים להשפיע לטובה, ואנו צופים שיפור נוסף בהמשך השנה.

 

סיטיקון מהווה כ-10% מה-NAV הסחיר של גזית גלוב, אשר עומד הבוקר על 48.8 ₪ (כ-9% דיסקאונט על מחיר השוק). אנו מסקרים את גזית גלוב בהמלצת קניה עם מחיר יעד של 51 ₪.

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש