כלל תעשיות ביוטכנולוגיה הודיעה היום (א’), כי מדיוונד, חברה המוחזקת על ידה בשיעור של כ-52%, הודיעה לה ביום 28 באפריל 2011, כי הגישה למנהל התרופות והמזון האמריקני (ה-"FDA"), בקשה לעריכת ניסוי Pivotal Phase III ב-NexoBrid, התרופה של מדיוונד המשמשת להטריית כוויות.

 

הניסוי האמור, צפוי להיות רנדומלי ולכלול קבוצת ביקורת. מטרת הניסוי הינה לבחון את יעילות התרופה בחולים שנכוו ואת בטיחותה, בהשוואה לטיפול בחולים בקבוצת הביקורת. הניסוי צפוי לכלול כ-150 חולים הסובלים מכוויות בדרגת חומרה שנייה ושלישית, ולהיערך בעשרות מרכזים רפואיים באמריקה, באירופה ובמדינות נוספות.

 

עוד יצוין, כי לאור תוצאות ניסוי Phase III שערכה מדיוונד באירופה, היא הגישה בקשה לרישום התרופה לסוכנות התרופות האירופית (ה-EMA), לצורך שיווקה במדינות האיחוד האירופי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש