חברת סרוגו מכרה בחודש האחרון 16 יח"ד בפרויקט Hi Life (היי לייף), שבונה החברה בהוד השרון, מתוכן 6 דירות מיוחדות בהיקף כספי של כ- 17.8 מיליון ₪. בין הדירות שנמכרו: דירת לופט גג, בת 5 חדרים, בקומות ה- 18-19, בשטח של כ- 160 מ"ר, עם מרפסת גג בשטח של כ- 50 מ"ר, במחיר של כ- 3.6 מיליון ₪; שתי דירות מיני פנטהאוז בנות 4 חדרים כל אחד, במחיר של כ- 2.3 מיליון ₪; שתי דירות מיני פנטהאוז בנות 5 חדרים כל אחת, במחיר של כ- 2.6 מיליון ₪; פנטהאוז בן 5 חדרים בקומה ה- 21, בשטח של כ- 205 מ"ר, עם מרפסת בשטח של כ- 65 מ"ר, במחיר של כ- 4.4 מיליון ₪.
לדברי סופי סרוגו, מנכ"לית משותפת בחברת סרוגו, "השקנו את הפרויקט לפני כחודשיים וקצב המכירות בפרויקט מהיר מאוד. למעשה, נותרו בפרויקט רק 28 דירות למכירה מתוך 80. הופתענו מכך שכבר בתחילת השיווק היה ביקוש גדול לדירות המיוחדות והיקרות שנמכרות בדר"כ לקראת סוף שיווק הפרויקט". סרוגו מוסיפה כי "רבים מרוכשי הדירות הם אנשים שמעריכים עיצוב ומבינים עיצוב, והם מחפשים דירות בסטנדרט גבוה ובמחירים שפויים, יחסית לתל אביב".
הפרויקט ממוקם בדרך רמתיים, בקרבה לרמות השבים וכפר מל"ל, וכולל 80 יח"ד ב- 23 קומות, עם תמהיל דירות מגוון: דירות 4 במחיר של החל מ- 1.5 מיליון ₪, דירות 5 חדרים במחיר של החל מ- 1.8 מיליון ש"ח, לופטים, דירות גן, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים. הפרויקט תוכנן ע"י משרד האדריכלים יסקי - ק.ש.ת וייבנה במבנה ייחודי בצורת מנסרה (בדומה למגדלי אקירוב בתל אביב).