דירקטוריון חברת דלתא גליל תעשיות בע"מ בחר בנעם לאוטמן כיו"ר מועצת המנהלים של החברה במקומו של גדעון שטיאט, שסיים את תפקידו ב- 31.3.2011. את ההצעה למנות את לאוטמן כיו"ר הביא לדירקטוריון אייזק דבח, בעל השליטה בחברה (כ-56%) והיא התקבלה פה-אחד בדירקטוריון.
נעם לאוטמן (42) משמש כדירקטור דלתא מזה כעשר שנים והינו בנו של דב לאוטמן, מייסד חברת דלתא. משפ’ לאוטמן מחזיקה כ-10.5% ממניות דלתא. נעם לאוטמן שימש בעבר כדירקטור תכנון אסטרטגי ומיזמים חדשים בחברת טבע וכיום משמש כמנכ"ל חברת ההשקעות 2gether capital וכמייסד וחבר הנהלת קרן לאוטמן התורמת ומבצעת פרוייקטים חברתיים.
אייזק דבח מסר כי הוא שמח על היענותו של נעם לאוטמן להצעה לשמש כיו"ר. "מינוי נעם ליו"ר מדגיש את המחוייבות של משפחת לאוטמן לחברה ומהווה מסר חשוב לעובדי החברה וללקוחותיה. לנעם היכרות רבת שנים עם החברה ועסקיה והוא יוכל לתרום להמשך שגשוגה של החברה".
נעם לאוטמן ציין כי הוא רואה כבוד גדול לשמש כיו"ר בחברה שאביו ייסד לפני 36 שנה ואשר ממשיכה לפעול על פי חזונו: חברה חדשנית, גלובאלית המנוהלת מישראל. "אשמח לתרום מניסיוני ומהיכרותי את החברה על מנת לעזור לאייזק וליתר המנהלים להוביל את דלתא להישגים נוספים" אמר נעם.
גדעון שטיאט אשר סיים את תפקידו כיו"ר הדירקטוריון עקב עיסוקים נוספים, ימשיך לכהן כדירקטור בחברה. אייזק דבח הודה לגדעון שטיאט על תקופת כהונתו כיו"ר וציין כי בזמן כהונתו יישמה החברה תוכנית ארגון מחדש מקיפה אשר הניבה תוצאות מרשימות והחזירה את החברה לפסי רווחיות. שטיאט אמר כי הוא "מאחל הצלחה רבה ליו"ר החדש והוא בטוח שנעם לאוטמן ביחד עם אייזק דבח ימשיכו להוביל את החברה לצמיחה ורווחיות".