אנרגטק (OTC: EGTK.PK), מובילה בפתרונות טכנולוגיים להובלה ואגירה של גז טבעי הודיעה כי הצוות הגיאולוגי של החברה המליץ על קואורדינטות לביצוע הקידוח להפקת גז טבעי בשטח הרישיון של החברה בדרום הארץ. ההמלצות על הקואורדינטות הספציפיות התקבלו בעקבות השלמת הערכה יסודית של עתודות הגז הפוטנציאליות ברישיון ניר-עם, כפי שדווח החודש.

 

הצוות הגיאולוגי מעריך כי כמות הגז בר ההפקה במאגר הספציפי בו יבוצע הקידוח הינה כ -1.7 BCF. אנרגטק מבצעת בימים אלו את הפעילות הארגונית הדרושה לביצוע הקידוח, ברישיון ניר-עם שצפוי להתחיל בחודשים הקרובים.

 

"אנרגטק ממשיכה לקדם את המאמצים להפקת גז טבעי במאגר ניר- עם, כאשר מטרתנו היא להפיצו לצרכני אנרגיה תעשייתיים", אמר מנכ"ל אנרגטק, לב זיידנברג. "זהו צעד נוסף בתהליך שאמור, ברבעונים הקרובים, להניב לחברה הכנסות בישראל. זאת בנוסף למאמצים המתמשכים שלנו להגדיל את ההכנסות שלנו מפעילויות במדינות אחרות".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש