חברת צרפתי צבי ובניו קיבלה היתר בנייה לפרויקט צרפתי unique (צרפתי יוניק) בשכונת נחלת יהודה החדשה בראשון לציון. החברה החלה כבר בעבודות החפירה והנחת היסודות. מהחברה נמסר כי בפרויקט נמכרה לאחרונה דירת 5 חדרים, בקומה ה- 6, בשטח של 123 מ"ר, עם מרפסת בשטח של 20 מ"ר, במחיר של 1.87 מיליון ₪.

 

הפרויקט יכלול 40 יח"ד בבניין בן 11 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות 5 חדרים מטיפוסים שונים, עם מרפסות של כ- 20 מ"ר, דירות גן, מיני-פנטהאוזים ופנטהאוזים. מחיר לדירת גן 5 חדרים, בשטח של 124 מ"ר, עם גינה בשטח של 151 מ"ר, הינו כ- 2.28 מיליון ₪; מחירה של דירת 5 חדרים, בשטח של 123 מ"ר, עם מרפסת בשטח של 20 מ"ר, הינו החל מ- 1.785 מיליון ₪; דירות מיני פנטהאוז נמכרות במחיר של החל מ- 2.325 מיליון ₪; מחירו של פנטהאוז בפרויקט הינו כ- 3.38 מיליון ₪.

 

רפי צרפתי, מנכ"ל משותף בחברה מוסר כי "נחלת יהודה החדשה היא אחת השכונות היוקרתיות והמבוקשות ביותר בראשון לציון והסביבה. השכונה מושכת ביקושים בעיקר מצד משפרי דיור, תושבי ראשון לציון והסביבה ואף ממרכז הארץ".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש