מנייתה של חברת רבל מזנקת בכ-20% על רקע הדיווח של החברה על מזכר הבנות לא מחייב עם 2D Radar - חברה פרטית ישראלית - לשיתוף פעולה במחקר, פיתוח וייצור של חלקים מוזרקים המשלבים גרפן לבליעת חתימת מכ"ם המיועדים לרחפנים ולכלי טיס בלתי מאויישים.
על פי מזכר ההבנות, המסגרת השת"פ הצדדים יבצעו תחילה פעילות פיתוח, כל אחד בתחומו ועל חשבונו, כאשר החברה תהיה אחראית בעיקר לפיתוח וייצור חלקי מדגם ולבדיקת תכונותיהם המכניות, והשותף יהיה אחראי בעיקר לפיתוח טכנולוגיית השימוש בגרפן ובחומרים דו-ממדיים אחרים ולבדיקות בליעת חתימת מכ"מ של חומרים אלה.
ככל ששיתוף הפעולה יתקדם בהתאם לתנאים שנקבעו במזכר ההבנות, הצדדים יפעלו להקים חברה משותפת שתוחזק בחלקים שווים, ואשר תפעל בתחום ייצור ואספקת מוצרים המשלבים את טכנולגיות הצדדים, לשימוש ברחפנים וכלי טיס בלתי מאויישים.