חברת BOS, הפועלת בתחום ה-RFID וספקית פתרונות רכיבים אלקטורניים לארגונים בינלאומיים, מדווחת היום על תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי של שנת 2010 ולשנה שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2011.


נתונים פיננסים נבחרים מפעילות החברה ברבעון הרביעי של 2010:
• גידול של 24% בהכנסות החברה, שהסתכמו ב 7.8 מיליון דולר בהשוואה ל-6.3 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
• הרווח התפעולי הסתכם בכ-264 אלף דולר בהשוואה להפסד תפעולי של 2 מיליון דולר ברבעון המקביל ב-2009. זהו הרבעון הרביעי ברציפות בו מציגה החברה רווח תפעולי.
• ה-EBITDA הסתכם בכ-453 אלף דולר בהשוואה ל-EBITDA שלילי של 1.7 מיליון דולר ברבעון המקביל בשנה שעברה
• הרווח הנקי של החברה עמד על 84 אלף דולר בהשוואה להפסד נקי של 2.9 מיליון דולר ברבעון הרביעי של שנת 2009. זהו הרבעון השלישי ברציפות בו מציגה החברה רווח נקי.
• הרווח הנקי המתואם של החברה (בנטרול הפחתות של נכסים בלתי מוחשיים ואופציות) הסתכם 289 אלף דולר, בהשוואה להפסד נקי של כ-2.5 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 


נתונים פיננסים נבחרים מפעילות החברה בשנת 2010:
• גידול של 18% במכירות החברה, שעמדו על 30.2 מיליון דולר בהשוואה ל-25.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה בשנה שעברה
• הרווח התפעולי הסתכם בכ-1.3 מיליון דולר, בהשוואה להפסד תפעולי של 4.7 מיליון דולר בשנת 2009
• ה-EBITDA הסתכם בכ-2.1 מיליון דולר בהשוואה ל-EBITDA שלילי של 3.1 מיליון דולר בשנה שעברה
• הרווח הנקי של החברה עמד על 171 אלף דולר בהשוואה להפסד נקי של 6 מיליון דולר בשנת 2009. הרווח הנקי המתואם של החברה (בנטרול הפחתות של נכסים בלתי מוחשיים ואופציות) הסתכם בכ-1 מיליון דולר, בהשוואה להפסד נקי של 4.5 מיליון דולר בשנת 2009.
• תזרים המזומנים החיובי מפעולות שוטפות הסתכם בכ-1.5 מיליון דולר בהשוואה ל-21 אלף דולר בשנה שעברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש