איגוד הבנקים הגיש את התייחסותו הרשמית לדו"ח עבודת הצוות הממשלתי שנועד לבחון הטלת מס מיוחד על פעילות הבנקים, וזאת בטרם פורסמה עמדת בנק ישראל, חבר בצוות. במסמך שהוגש, טוען האיגוד כי דו"ח הצוות אינו כולל שני נושאים מרכזיים שהיה מחויב לבדוק: ראשית, חסרה כל השוואה בין רווחיות הבנקים לרווחיות בענפים אחרים במשק, מה שלא מאפשר לבסס הצדקה להטלת מס סקטוריאלי. שנית, הדו"ח לא ביצע ניתוח כלכלי או אומדן להשלכות הטלת המס על המשק הישראלי, למרות שהכותבים עצמם מציינים כי צעד כזה עלול להוביל לעליית ריבית, צמצום אשראי ונזק לציבור.
האיגוד מעלה טענות לגבי אופן חישוב אחזקות הציבור בבנקים בדו"ח, שם נטען כי הציבור מחזיק ב-70% מהמניות, בעוד שלפי איגוד הבנקים מדובר בכ-90%. כתוצאה מכך, הדו"ח מתעלם מהנזק הצפוי לציבור הרחב כבעל המניות. מחקר שבוצע עבור האיגוד על ידי BDO מצא כי מס בגובה של 1 מיליארד שקל על הבנקים יגרור אובדן ערך מיידי של 9.5 מיליארד שקל בכספי החסכונות והפנסיה של הציבור. בנוסף, BDO מצאה כי מס בסכום זה יצמצם את היקף האשראי ב-7.9 מיליארד שקל וייקר אותו ב-1.3 מיליארד שקל, ממצאים שלא זכו לניתוח בדו"ח הצוות.
בנייר המפורט שלו, איגוד הבנקים מנתח את סוגיית רווחיות הבנקים וטוען כי טענות הוועדה אינן נכונות. האיגוד מוכיח כי הרווחיות בישראל אינה חריגה ביחס לעבר או לשווקים בינלאומיים, וכי עיקר הגידול ברווח נובע מהתייעלות המערכת, גידול בהיקפי הפעילות ועלייה בפרמיית הסיכון, ולא משיעור התמסורת. האיגוד אף מראה כי שיעור גלגול הריבית למשקי הבית הוא מהגבוהים בעולם. חוות דעת של ד"ר אסף אילת מצאה כי הדו"ח אינו מבסס עילה ייחודית, מקצועית או רגולטורית להטלת מס סקטוריאלי.
מסקנת האיגוד היא שהטלת מס נוסף תגרום לפגיעה מרובעת בציבור הישראלי: כבעל מניות שיספוג פגיעה בתשואות החסכונות, כלקוח המערכת הבנקאית (שעלול לספוג התייקרות ריבית וצמצום אשראי), כאזרח שהכנסות המדינה ממיסים יקטנו, וכאזרח שייפגע משחיקה בצמיחה הכלכלית. עו"ד אבי ליכט מוסיף בחוות דעת משלו כי הטלת מס ייחודי על הבנקים אינה חוקתית, ופוגעת בזכויות לשוויון וקניין של הבנקים ובעלי המניות.
מנכ"ל איגוד הבנקים, איתן מדמון, מתח ביקורת חריפה על התהליך: "שר האוצר, באמצעות מהלך פופוליסטי מהיר, החליט להכתיב מראש לצוות המקצועי את ההחלטה והתוצאה היא ברורה: מדובר בדו"ח לא מעמיק... שמטרתו בסופו של דבר לשרת את הנחיית השר שנקבעה מראש". מדמון מזכיר כי בתחילת 2024 סוכם על היטל זמני של 2.5 מיליארד שקל עקב המלחמה, שלווה בהבטחה מפורשת שהטלת מס מיוחד לא תחזור על עצמה. "הציבור הוא זה שישלם והוא זה שייפגע. אנו לא נהסס להשתמש בכל הצעדים שעומדים לרשותנו, לרבות פנייה לערכאות משפטיות", סיכם מדמון.