קרדיט: AI
קרדיט: AI

המניות הדואליות חוזרות מוול סטריט עם פער שלילי משוקלל של 0.6% על מדד הדגל, בהובלת מניות השבבים טאואר, נובה וקמטק שחוזרות עם פערים שליליים של 4.5%, 4.4% ו-5.3% בהתאמה.

הלחץ על סקטור השבבים מגיע מוול סטריט, שם המשקיעים התאכזבו מהתחזית של ברודקום לצד החשש מהתזרים השלילי של אורקל. ברודקום איבדה מעל 11% בניו יורק לאחר שסיפקה תחזית הכנסות מתחום ה-AI שלא עמדו בציפיות השוק. זאת למרות שהמנכ"ל נתלה בצבר ההזמנות הגדול של החברה.

מבחינת אורקל, המשקיעים חששו מהדיווחים על עיכוב הפרויקט עם OpenAI בשנה מ-2027 ל-2028, לצד מעבר לתזרים שלילי בשל השקעות עתק. למרות החשש, החברה הכחישה את הדיווח על עיכוב בפרויקט עם OpenAI.

החשש בשוק קשור לכותרות לאחרונה כי הציפיות מתחום הבינה המלאכותית גבוהות מדי. כך למשל, בשוק המקומי דנו על עסקאות סיבוביות שעשויות לאפיין חלק מעסקאות העתק שדווחו לאחרונה - לכתבה המלאה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש