מנייתה של תפרון, המפתחת ומוכרת מוצרים ללא תפר בתחום ההלבשה, צוללת בכ-30% במסחר בתל אביב עם פתיחת השבוע, וזאת בעקבות הדוחות הכספיים שפרסמה החברה ביום חמישי האחרון לאחר המסחר.
החברה, שבין לקוחותיה אפשר למנות את Under Armour בתחום המותגים, ואת Wal-Mart בתחום הקמעונאות, סיימה את הרבעון השלישי של השנה עם נפילה של 29% בהכנסות לכ-54.6 מיליון דולר.
הרווחיות הגולמית נשחקה מ-24% ברבעון המקביל אשתקד ל-19%. בכך תפרון עברה להפסד תפעולי של 400 אלף דולר, והפסד נקי של 1.9 מיליון דולר בהשוואה לרווח של 4.4 מיליון דולר ברבעון השלישי אשתקד.
בקשר להשפעת המכסים של הממשל האמריקאי (שעומדים לבחינת בית המשפט), אם לחברה היה ייתרון בייצור בירדן שפסח על המכסים שהטיל טראמפ על מדינות באסיה, הרי שהמדיניות החדשה של הממשק האמריקאי מנטרלת את היתרון הזה. כעת, החברה מעריכה כי אלו ייגרעו בין 2.5 ל-3 מיליון דולר מהשורה התחתונה, לפני מס.