תמיר פישמן הון סיכון II תוצאות הרבעון הרביעי ושנת 2010. החברה מדווחת על רווח שנתי של 20.8 מיליון ש"ח. החל מיום הקמת החברה ועד סוף דצמבר 2010, השקיעה החברה במצטבר כ-41.5 מיליון דולר ב-17 חברות מטרה מתוכן 7 חברות מטרה השלימו אקזיט. ליום המאזן נותרו לקרן 5 חברות מטרה שעדיין פעילות. בשנת 2010 חילקה החברה דיבידנד בסך של כולל של כ- 60.7 מיליון ש"ח
סך הרווח הכולל המיוחס לבעלי מניות החברה בשנת 2010 הסתכם בסך של כ-20.8 מיליון ש"ח לעומת רווח של כ- 9.7 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד.
החברה הודיעה כי נערכת לגיוס של כ-400 מיליון ש"ח להשקעה בחברות טכנולוגיה בוגרות (Late Stage)
לאחר תאריך המאזן הודיעה החברה על חלוקת דיבידנד נוסף בסך כולל של 7 מיליון ש"ח בעקבות סגירת עסקת וולטייר-מלאנוקס ומתוך כספים שהתקבלו בחברה ממימוש אחזקותיה בחברת וולטייר כתוצאה מהשלמת העסקה כאמור.
אלדד תמיר יו"ר החברה מסר: "אנו מסכמים שנה של פעילות ענפה בקרן. כחלק ממחויבותנו כלפי בעלי המניות של החברה, בהתאם למדניות הקרן חילקנו בשנת 2010 דיבידנד כולל בסך של כ- 60.7 מיליון ש"ח, כ- 1.14 ש"ח למניה. כפי שהודענו, הקרן נמצאת לקראת סוף חייה ולכן אנו פועלים בימים אילו לגייס סך של כ- 400 מיליון ש"ח על מנת להמשיך ולייצר ערך עבור משקעינו תוך ניצול של הידע הרב והמומחיות שנצברו עם השנים. הרעיון בגיוס כספים לקרן הון סיכון המשקיעה בחברות טכנולוגיה בוגרות נובע מזיהוי הזדמנויות עסקיות ייחודיות שנוצרו כיום בשוק הדורשות מודל השקעה מסוג זה."