היום יחל המסחר בזכויות של שותפות חיפושי הנפט והגז, גלוב אקספלוריישן. במסגרת המסחר תנסה גלוב לגייס כ-32 מיליון שקל בהתאם לתשקיף שפרסמה החברה. הגיוס יעשה בדרך של של זכויות של 670 מליון אגדים כשכל אגד יכלול יחידת השתתפות אחת, כתב אופציה אחד מסדרה 3 וכתב אופציה אחד מסדרה 4.

 

האגדים מוצעים לבעלי יחידות השתתפות קיימות ולבעלי אופציה 2, כך שעבור כל שלוש יחידות השתתפות, או שלוש אופציות סדרה 2, ניתן יהיה לרכוש אגד זכויות אחד. המחיר המינימלי לאגד הינו 4.8 אג’.

 

כתבי אופציה סדרה 3 ניתנים למימוש החל מיום רישומם למסחר ועד ליום ה-31.8.2011. מחיר המימוש של האופציה הינו 5.6 אג’ צמוד לדולר ארה"ב. כתבי אופציה סדרה 4 ניתנים למימוש החל מיום רישומם למסחר ועד ליום ל-28.2.2012 . מחיר המימוש של אופציה זו הינו 7.7 אג’ צמוד לדולר ארה"ב.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש