מנייתה של חברת התעופה אל על איבדה מעל 6% בבורסה בתל אביב וזאת על רקע חזרתן של חלק מחברות התעופה הזרות לישראל.
המהלך אמנם היה צפוי לאחר סיום המלחמה מול איראן, לעת עתה, אך בשוק עדיין הבשורה מתקבלת בירידות שערים במניה שנהנתה מבלעדיות בשחקים לאור כמעט שנתיים של מלחמת חרבות ברזל.
הטריגר שמפיל כעת את מנייתה של אל על קשור לדיווח על חזרתה של חברת התעופה יונייטד איירליינס לישראל. אתמול דווח כי לופטהנזה הגרמנית תחזור גם היא באופן חלקי, ומה שפותח את התחרת בשחקים מחדש לאחר שהלקוחות של עולם התעופה היו שבויים בידיה של אל על.
על פי הודעתה של יונייטד איירליינס, הטיסות יתחדשו ב-5 ביוני. זאת, בניגוד ל-12 ביוני כפי שנמסר בתחילה. החברות שעוד לא חזרו לישראל הן: בריטיש איירוויז, וריינאייר, שהאריכו את הביטולי טיסות לפחות עד סוף יולי.