גבי וייסמן, נשיא ומנכ"ל נובה<br>קרדיט: בני גמזו
גבי וייסמן, נשיא ומנכ"ל נובה קרדיט: בני גמזו

נובה הדואלית (סימול: NVMI) דיווחה היום על תוצאות הרבעון הראשון לשנת 2025.

נובה רשמה הכנסות רבעוניות של 213.4 מיליון דולר, עלייה של 10% לעומת הרבעון הקודם, וגידול של 50% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. ממוצע תחזיות האנליסטים בשוק היו להכנסות של 211.25 מיליון דולר.

שיא ברווח נקי על בסיס GAAP של 64.8 מיליון דולר, או 2.03 דולר למניה בדילול מלא – מעל לתחזית החברה, עלייה של 28% לעומת הרבעון הקודם, וגידול של 77% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

נוה מסכמת רבעון עם שיא ברווח נקי על בסיס Non-GAAP של 70 מיליון דולר, או 2.18 דולר למניה בדילול מלא, עלייה של 12% לעומת הרבעון הקודם, וגידול של 56% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. תחזיות השוק היו לרווח של 2.03 דולרים עד 2.21 דולרים למניה.

החברה רשמה שיא במכירות פתרונות מדידת מימדים, בזכות ביצועי שיא בפלטפורמות משולבות, stand-alone ותוכנה.

החברה השלימה את רכישת ,Sentronics metrology GmbH ספקית עולמית של פתרונות מדידה Backend בתעשיית השבבים.

תחזית לרבעון השני של שנת 2025

הנהלת החברה סיפקה תחזית לרבעון השני של 2025, וצופה הכנסות בטווח של 210–220 מיליון דולר לעומת תחזיות השוק להכנסות של 223-202 מיליון דולר; רווח למניה בדילול מלא על בסיס GAAP בטווח של 1.70–1.88 דולר; רווח למניה בדילול מלא על בסיסNon-GAAP בטווח של 1.96–2.14 דולר לעומת תחזיות השוק לרווח של 2.16-1.92 דולרים למניה.

גבי ויסמן, נשיא ומנכ"ל נובה: "נובה הציגה רבעון מצויין, עם שיאים בהכנסות וברווחיות, המשקפים את החוזקות של היצע המוצרים הייחודי של החברה. המיצוב שלנו במגוון שווקים ובסגמנטים מובילים, ובסיס הלקוחות המגוון, הם רכיבים מרכזיים בהצלחה שלנו. הביקושים הגוברים בתחום ה-AI מניעים את תחומי ה-Gate-All-Around והביקוש לאריזות מתקדמות, מה שעולה בקנה אחד עם מנועי הצמיחה המרובים של נובה ועם המודל העסקי הגמיש שלנו. אנו ממשיכים ביישום עקבי של האסטרטגיה ארוכת הטווח של החברה גם בסביבה מאתגרת, תוך שמירה על חדשנות, קידום אסטרטגיית המוצרים שלנו ועמידה ביעדי הצמיחה."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש