חברת Max השלימה הנפקה מוצלחת של סדרת נע"מ ציבורית ראשונה, לאחר הגשת תשקיף, והפכה לחברה מדווחת בפיקוח הרשות לני״ע.
במסגרת ההנפקה, אותה הובילה דיסקונט קפיטל, הוגשו הזמנות לרכישת נע"מ מסחרי בהיקף של 440 מיליון שקל, מתוכן החברה בחרה לקבל התחייבויות מוקדמות לרכישת נע"מ בהיקף מסחרי של כ-210 מיליון שקל.
שיעור מרווח הריבית השנתית שמעל ריבית בנק ישראל שיישאו הנע"מ, כפי שנקבע במכרז יעמוד על 0.08% (ריבית לא צמודה).
מדובר בהנפקה הציבורית הראשונה של החברה, עם הפיכתה לחברה מדווחת. מעתה ניתן לראות את דיווחי החברה באתר מאיה ובמערכת מגנ"א (סימבול: MAXI).
שרון גור, סמנכ"לית כספים: "ההפיכה לחברה מדווחת הינה חלק מאסטרטגיית המימון של Max בהיותה חברה צומחת, ומאפשרת לגוון את מקורות המימון שלנו גם באמצעות גיוס מהציבור. אנו מודים על הבעת האמון הנרחבת שבאה לידי ביטוי בביקושים הגבוהים, אין ספק שמדובר בסממן חזק לאיתנותה של החברה ולציפיות להמשך צמיחתה בעתיד."