אימאג’סאט אינטרנשיונל (ISI) הודיעה היום (ה’) כי חתמה עם לקוח אסטרטגי של החברה על מזכר עקרונות (Minutes of Meeting) הקובע את העקרונות שעל בסיסן יחתם הסכם בין הצדדים עבור אספקת שירותים מלווייני EROS C2 ו-EROS C3 וכן שירותי תחזוקה/קרקע נלווים לתקופה של שנתיים.
על פי מזכר העקרונות, בתמורה לשירותים, לקוח א’ ישלם לחברה סך כולל של 42 מיליון דולר לאורך כל תקופת השירות (21 מיליון דולר בשנה) בכפוף להתחייבות של החברה למתן שירותים בהתאם להיקפים שנקבעו במזכר העקרונות.
הצדדים העריכו כי הליך אישורו וחתימתו של ההסכם יערך מספר חודשים. השירותים יתחילו במקביל לתהליכי החתימה על ההסכם.
נועם סגל, מנכ"ל אימאג’סט, מסר: "אנו שמחים לדווח על אבן דרך חשובה זו אשר מגיעה לאחר מספר חוזים משמעותיים שנחתמו במחצית השניה של 2024. הסכם מתגבש זה יחד עם החוזים אשר כבר נחתמו מהווים עדות ליכולתה של החברה להוציא לפועל את האסטרטגיה העסקית שלה. אני מאמין ביכולתנו להמשיך בתהליך הגדלת הצבר כאשר הפתרונות הטכנולוגיים החדשניים שלנו, הפיזור הגיאוגרפי של לקוחותינו והביקוש הגובר למוצרינו יתרמו להצלחת החברה ולצמיחתה בשנים הקרובות."