בהתייחס לרעידת האדמה אותה חוותה יפן אומר הבוקר (א’) אורי אולינר, מנכ"ל המ-לט כי משרדי החברה הבת הממוקמים בטוקיו לא נפגעו ולכל עובדיה שלום. "יש לנו מחסן מלאים שנפגע במידה מסוימת וקשה לנו עדין להעריך את מידת הפגיעה, אך אין לנו בעיה להעביר מלאי ככל שידרש ממחסנינו באירופה ובצפון אמריקה".
אולינר הוסיף ואמר: "אני מניח שהביקושים ביפן יגברו בטווח הבינוני והארוך כתוצאה מנזק אדיר לתשתיות והביקושים יגדלו משמעותית
ככל שממשלת יפן תסיים את הערכת המצב ותתחיל בשיקום כל התעשייה שלה. במקביל אני סבור שהביקושים של חברות אחרות בתחום המולכים למחצה יגברו כתוצאה מהרצון שלהם לחפות על הפגיעה בייצור מיפן וזה יגרום לביקושי יתר גם אצל ספקי המשנה של אותם יצרנים שהמ-לט נמנית איתם".
מנכ"ל המ-לט אמר את הדברים במסגרת שיחה הועידה עם המשקיעים לסקירת תוצאות השנתיות של החברה, בהם הציגה תוצאות שיא עם גידול של 63% במכירות.
"אנו רואים ביקושים הולכים וגדולים ב-2011 ואנו נערכים בהתאם עם הגדלת כושר יצור שלנו לכ-130 מיליון דולר במונחים שנתיים
וככל שנידרש נוכל גם לעשות שימוש מעבר לכך ע"י קבלני משנה נוספים.
אנחנו מאוד אופטימים לגבי המשך הפעילות שלנו – ונמשיך בישום האסטרטגיה שלנו הכוללת צמיחה בשיעורים דו ספרתיים".