פליקס שופמן, מנכ"ל דלק נכסים<br>קרדיט: סיון פרג'
פליקס שופמן, מנכ"ל דלק נכסים קרדיט: סיון פרג'

דלק נכסים, החברה הבת של להב אל אר, רוכשת מקבוצת שפונדר פדלון 50% מפרויקט מסחרי שכונתי מניב בכפר יונה לפי שווי של כ-175 מיליון שקל, העסקה מגלמת תשואת NOI של כ-8% ותשואה להון העצמי של כ-13.6%.

המוכרות צופות כי ה-NOI השנתי צפוי להגיע לסך של כ-17-18 מיליון שקל שישקפו שווי של כ-230 מיליון שקל, NOI כיום בהפעלה כ-14 מיליון שקל לשנה.

הפרויקט - טריו שרונה, כולל שתי קומות מסחר בהיקף של כ- 10,000 מ"ר וכ- 300 חניות. תמהיל השוכרים מגוון וכולל את תלם מרקט (סופרמרקט), BE פארם, זול סטוק, ארקפה, מסעדת רפאלו, ליפט (חדר כושר), משחקיה ושוכרים נוספים משרתי צורכי אוכלוסייה.

המרכז המסחרי מהווה חלק מקומפלקס בערוב שימושים הכולל בנוסף בניין מגורים של 54 יח"ד וכן שלוש קומות משרדים בשטח של כ- 2,500 מ"ר אשר לא כלולים בעסקה, ונמכרו לצדדים שלישיים (יחידות המשרדים נמכרו למשתמשים סופיים).

ממוקם בשכונת שרונה המתפתחת והמבוקשת בכפר יונה הנמצאת במיקום ייחודי בקרבת כביש 6 וכביש 4. הפרויקט נמצא בשלבי הקמה, עם צפי סיום בתוך 24 חודשים. את חברת דלק נכסים ייצגו בעסקה עו’’ד יגאל דורון ויונית גוב ושיר מן ממשרד AYR - עמר רייטר ז’אן שוכטוביץ ושות’, את קבוצת שפונדר פדלון ייצגו בעסקה עוה"ד רותם בלושטיין וקובי אורן משרד עורכי הדין קובי אורן.

פליקס שופמן, מנכ"ל דלק נכסים: "במסגרת המדיניות והאסטרטגיה של החברה לפיתוח מרכזי קניות שכונתיים, ולאחר זיהוי וניתוח הפוטנציאל הנדל"ני הקיים במרכז השכונה החדשה בכפר יונה, ניתוח איכות השוכרים המשרתים את צורכי האוכלוסייה ופוטנציאל השבחה וצמיחה וכן השותפות עם שפונדר פדלון החליטה החברה להיכנס לפרויקט הנ"ל".

רועי פדלון, מנכ"ל ובעלים משותף בקבוצת שפונדר פדלון: "אנו רואים בחברת דלק נכסים שותף אסטרטגי עם ניסיון מוכח בניהול קניונים ומרכזי קניות. כבר היום פרויקט טריו שרונה הוא סיפור הצלחה עם חוזים חתומים בהיקף של 70% מכלל הפרויקט ביניהם חברות בולטות במשק המהוות עוגנים מסחריים בולטים לפרויקט".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש