קרדיט: גיא אסיאג
קרדיט: גיא אסיאג

ההאטה בענף השיפוצים נוכח אי הוודאות הקיימת באשר להימשכותה של מלחמת ’חרבות ברזל’ צפויה להביא לפגיעה בהכנסותיה של חברת אברבוך ברבעון הרביעי של השנה, אשר עלולה להוביל להשפעה על תוצאותיה של החברה ברבעון זה, כך דיווחה היום (ב’) אברבוך.

אברבוך עוסקת בעיקר ביבוא ושיווק מוצרי עץ. נכון להיום אתר חברה ממשיך לעבוד באופן סדיר תוך התאמה להיקפי הביקוש המשתנים, והחברה נערכת להמשך המלחמה לאור זמן על ידי נקיטת פעולות כמו צמצום פגיעה עתידית בתוצאותיה ככל האפשר, כך מסבירים בחברה.

אלא שהפגיעה בענף לא צפויה להגיע לפתרון בקרוב עם החלטת ראש הממשלה נתניהו לא להביא את סוגיית כניסת פועלים פלסטינאים לישראל נוכח המחסור בידיים עובדות. אברבוך, כמו כולם, לא יכולה לצפות את מלוא ההשפעה והשלכות המלחמה עליה ובכלל על הענף כולו שמחציתו משותק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש