אלקטרה פאוור השלימה גיוס של 59 מיליון שקל במניות במסגרת הנפקה שנסגרה בעיקר הודות להשקעה של בעלת השליטה, אלקו של האחים זלקינד, שהזרימו 29 מיליון שקל ועלתה לאחזקה של 61% בחברה.
המחיר למניה בהנפקה היה 31.76 שקל, מתחת למחיר השוק בעת פרסום היציאה לגיוס, אבל גם הדיסקאונט לא משך את הציבור שהדיר את רגליו מההנפקה.
במסגרת המכרז התקבלו הזמנות לרכישת 18,532 יחידות - כולן על פי התחייבויות מוקדמות של משקיעים מסווגים. כלו מר, כל הגיוס הינו מהזמנות מוקדמות, בעוד החברה כיוונה לגייס בין 80 ל-100 מיליון שקל.
אלקטרה פאוור, בניהולו של חן מלמד, חתמה בחודש שעבר על הסכם עם אנלייט למכירת חשמל, בהמשך להסכמים נוספים עם חברות בתחום, כמו רכישת חשמל מפריים אנרג’י בכ-850 מיליון שקל למשך 15 שנה, EDF ישראל, במטרה להיות שחקן מרכזי בשוק ולהוביל את אספקת החשמל הירוק למשקי הבית לקראת האסדה של השוק שתאפשר מכירה שירה של חשמל ירוק החל מינואר 2024.