בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90

חברת הנדל"ן לוינשטיין הזהירה אתמול בדוחותיה הכספיים שפרסמה מפני חוסר ודאות באשר לצעדי הממשלה,
רפורמות, וסדרי העדיפויות בתחומים השונים.

"הממשלה החדשה החלה לקדם שינויים משמעותיים במערכת המשפט. השינויים המוצעים מעוררי מחלוקות בקרב גופים כלכליים בארץ ובעולם ובקרב מומחי משפט ואף הובילו למחאה ציבורית רחבה אשר לדעת תומכיה תחליש את כוחה של מערכת המשפט ותוביל לפגיעה בדמוקרטיה. לשינויים כאמור עלולה להיות השפעה לרעה על הסביבה הכלכלית בה פועלת החברה, על עלות מקורות הגיוס, על דירוג האשראי של המשק הישראלי ועוד. בשלב זה אין ביכולתה של החברה לאמוד את ההשפעות האמורות ככל ותהיינה.

"פעילותה של החברה מושפעת ממדיניות הממשלה, לרבות בקשר עם זמינות עובדים זרים ובעלי הכשרה מקצועית מתאימה; מחירי תשומות בנייה (בין היתר בהיבט של היטלים ומיסים המוטלים על יבוא חומרי גלם וציוד); מדיניות גופי התכנון ומדיניות הממשלה בקשר עם מתן רישיונות והיתרי בניה לצורך פעילות בתחום הנדל"ן; החלטות קבינט הדיור בקשר עם הקצאת קרקעות לדיור להשכרה ארוכת טווח; הסבת מבני תעשייה ומסחר למגורים; רפורמות שונות בתחומי הרישוי והתכנון ובניה; החלטות מועצת מקרקעי ישראל בנוגע לחכירה בקרקעות חקלאיות. למועד דוח זה, אין ביכולתה של החברה להעריך את מלוא היקף גורמים כאמור על פעילותה בעתיד", כך לפי הדוחות שפרסמה החברה אתמול.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    עד מתי לא תכירו בתוצאות הדמוקרטיות של הבחירות

    העם בחר כנסת, הכנסת בחרה ממשלה, הם גם יכולים לטעות, עוד ארבע שנים הם יבחנו, כל פעולה לערעור הלגיטימיות של הממשלה הנבחרת זוהי חתרנו מבישה, כנראה לוינשטיין ושות' נהנו ממכרזין מושחתים עם מפלגות השמאל בעבר, ועכשיו מה לעשות הם כבר לא מחוברים לעטיני השלטון, לא כל קבלן יקבע את סדרי השלטון כאן, לא האוליגרכים יקבעו ולא הפריבליגים, העם כולו ! מסעודה משדרות, וגוזלן מקרית שמונה יקבעו בבחירות מי יהיו השרים ומי יהיו השופטים. בהצלחה

    • מנחם
    • 20/02/2023 10:58