מנייתה של אחת מההנפקות המדוברות בשנת הקורונה, חברת ג’נסל, שהגיעה בשיאה לשווי שוק של כמיליארד שקל, השלימה היום (א’) מהלך ירידות מתמשך של כ-80% תוך פחות משנה, והחברה נסחרת לפי שווי שוק של 239 מיליון שקל בלבד.
ג’נסל מציעה פתרונות אנרגיה ירוקה בתחום תאי הדלק, שבו אם תרשם פריצת דרך אפשר להבין את השווי אליו הגיעה החברה בתחילת השנה. אלא שהחברה שהוקמה בשנת 2011 עדיין לא מצליחה להציג רווחים, ולמרות הדיווחים על הסכמי שיתופי פעולה עם מותגים מובילים בשוק מצביעים ברגליים.
החברה מספקת כיום פתרונות גיבוי חשמל למגוון רחב של אתרים, ובהם מגדלי תקשורת, מפעלי תעשייה, יישומי ביטחון פנים, בתי חולים ותעשיות אוטומטיות ב-22 מדינות מסביב לעולם. בנוסף, החברה פיתחה פתרון להפקת מימן מאמוניה בתהליך המאפשר לתאי הדלק לספק אנרגיה כמקור עיקרי לחשמל גם באתרים המצויים באזורים כפריים ומרוחקים, וכאלה המצויים מחוץ לרשת החשמל. ג’נסל, מנוהלת על ידי רמי רשף שהוא אחד ממייסדיה, מעסיקה כיום כ-140 עובדים והמטה החברה נמצא בישראל עם רשת הפצה ברחבי העולם.
בספטמבר האחרון הודיעה החברה על השקת EVOX מערכת היברידית ואוטונומית לתחום טעינת רכבים חשמליים, שנועדה לפתור את חרדת הטווח של הנהגים. המערכת משלבת את יכולת הייצור בתאי דלק, שימוש באנרגיה מרשת החשמל אם האתר מאפשר זאת, ושימוש בסוללת ליתיום כאמצעי לאגירת אנרגיה.
בתחילת השנה גייסה ג’נסל מהגופים המוסדיים כ-113 מיליון שקל לפי מחיר של 9.4 שקל למניה, בהם מגדל, מיטב וחברת הביטוח הראל, כאשר זו האחרונה הפכה לבעלת עניין. המניה נסחרת כיום לפי מחיר של פחות מ-2.5 שקל למניה, כך שהגופים המוסדיים רשמו הפסדים של מיליונים מאז ’על הנייר’. אבל הם לא לבד. גם מנכ"ל החברה שהגדיל החזקות לאורך הדרך רושם הפסד ’על הנייר’ אחרי שרכש בספטמבר 14,492 מניות בשער של 3.44 שקלים למניה.
נכון לתום המחצית הראשונה של השנה, לחברה צבר הזמנות של כ-7 מיליון דולר, ויתרת מזומנים של 74 מיליון דולר. את המחצית הראשונה של השנה סיימה החברה עם הכנסות של 1.23 מיליון דולר, כאשר ברבעון הראשון ההכנסות ירדו מ-2.7 מיליון דולר ברבעון ראשון של 2021 ל-419 אלף דולר בלבד ברבעון הראשון של 2022. ההפסד מפעולות עלה מ-3.35 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2021 להפסד של 6.1 מיליון דולר ברבעון הראשון השנה, ובסך הכל את המחצית הראשונה של השנה החברה סיימה עם הפסד בגובה של 12.7 מיליון דולר לעומת הפסד של 8.6 מיליון דולר במחצית הראשונה של 2021.
ברבעון הראשון של השנה החברה סיפקה 4 מערכות ראשונות של מערכות לטעינת רכבים חשמליים מנותקות רשת. בזמנו החברה קיבלה הזמנה נוספת בסך 5 מיליון דולר, ומעניין יהיה לראות את התקדמות החברה ברבעון השני והשלישי השנה. החברה מתיימרת לפרוס תחנות מאילת ועד קרית שמונה. בחברה מציינים כי ככל שיגדל ייבוא הרכבים החשמליים בישראל כך יעלה הצורך בתחנות טעינה.
בחודש ספטמבר האחרון החברה השלימה בהצלחה השלב השני בהסכם שת"פ עם דויטשה טלקום, כאשר מערכת FOX תהפוך למוצר מאושר לרכישה בחברות הקבוצה.
יעדיה לשנת 2022 הם הזמנות בהיקף של כ-9 מיליון דולר, וצופה עלייה בהכנסות לעומת 5.6 מיליון דולר שרשמה ב-2021.