מולטימטריקס מודיעה היום כי תקצה לחברת אסיה פיתוח ואזימוטליין פתרונות פיננסיים, 30% ממניות החברה בדילול מלא כנגד השקעה בחברה בסך כולל של 23.5 מיליון ₪ לפי שווי חברה של 54.5 מיליון ₪ לפני הכסף. החברה מייעדת את עיקר ההשקעה למימון רכישת פעילות של הפקת אנרגית חשמל באמצעות טורבינות רוח.

 
כמו כן תקצה החברה למשקיע אופציות לא רשומות למסחר לרכישת מניות החברה במספר שיקנה בעת מימושן 7.5% ממניות החברה בדילול מלא.

 

אורי אומיד, מנכ"ל מולטימטריקס ציין "אנו שמחים על הסכם הגיוס עם אסיה פיתוח שיקנה לחברה את המימון לעסקת רכישת פעילות אנרגיית הרוח. כעת אנו יכולים להתחיל לקדם במרץ את הפרויקטים המתוכננים ברמת הגולן ובגליל שהבולט ביניהם הוא פרויקט 14 מגה וואט שאמור לקום בחודשים הקרובים. אנרגית הרוח הינה נכס חשוב למדינת ישראל ואנו שמחים להיות אלו שיממשו את הפוטנציאל הגלום בה, עבור המשקיעים ועבור המדינה".

 

לאסיה תהיה אופציה לרכישת המלון שבבעלות חברת הבת של החברה בספרד במועד הרכישה במחיר השווה לסך החוב הבנקאי של המלון במועד מימוש האופציה בתוספת 1.8 מיליון אירו ובתוספת מיסים כחוק.

 

 

מולטימטריקס מחזיקה בשותפות עם ד"ר צהל הראל, מומחה בעל שם עולמי בתחום אנרגית הרוח, ב-50% מחוות הרוח הקיימת בגולן בהיקף 6 מגה וואט, אותה עתידה החברה המשותפת לשדרג להיקף ייצור של 14 מגה וואט. כל האישורים לשדרוג התחנה כבר ניתנו לחברה על ידי הגורמים הרלוונטיים והקמתה מתוכננת למהלך שנת 2011.

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש