הבורסה בת"א נעלה את יום המסחר השלישי לשבוע ב, על רקע צפי לפתיחה יציבה בוול סטריט, כאשר היום לא יפורסמו נתוני מאקרו. בתום היום ירד מדד ת"א 25 ב- 0.14% ומדד ת"א 100 נחלש ב- 0.22%.


סקטור הגז נסחר בתנודתיות, כאשר השותפות ב"לוויתן" – רציו אבנר  דלק קידוחים - ממשיכות לרכז עניין. אמש נודע, כי יצחק תשובה ממשיך להעמיק אחיזה ב"לוייתן" ומאותת לשוק, הממתין להודעה בנוגע לנפט בקידוח. חברת אמפל, הנמצאת בשליטת יוסי מימן, הודיעה כי אספקת הגז של EMG לישראל צפויה להתחדש בעוד 9 ימים (17 בפברואר).


”לאור התמחור הגבוה של מניות הגז נוצר דיסקאונט סחיר של 18% בקבוצת דלק”. פסגות: השקעה בחברה הינה סולידית יותר מהשקעה בכל אחת ממניות הגז בנפרד ומספקת חשיפה לתחומים נוספים ולתשואת דיבידנד גבוהה יחסית; מעדיפים השקעה בקבוצה על פני השקעה ישירה בחברות הבנות.


 טבע דיווחה על רבעון חלש ביחס לציפיות. החולשה נבע בעיקרה מרבעון גנרי הפכפך בארה"ב, כאשר החסר בהשקות מקור מבליט לשלילה את התרומה הקריטית של השקות לרווחיות החברה. רבעון חזק ביותר עבור הקופקסון ויציבות בפעילות האירופאית לא פיצו על החסר בגנריקה האמריקאית. כלל פיננסים: בהתחשב בתמחור הנוח, אנו נשארים בהמלצת תשואת יתר עם מחיר יעד של 60$.


חברת גיוון אימג’ינג, הודיעה היום כי ה- INEK (המוסד להחזר הוצאות בבתי החולים בגרמניה) פרסם עדכון לשנת 2011 לגבי סווג שירותים של בתי חולים ולגבי השיטה לקביעת גובה השיפוי הביטוחי. העדכון כולל מסלול להחזר הוצאות עבור אבחון על ידי PillCam Colon לחולים מאושפזים בבתי חולים.


באופנהיימר ממליצים לנצל את החולשה במניית סרגון על מנת לבנות החזקה לקראת השנים 2011 ו- 2012. זאת, בציפייה כי הצלחה של המיזוג עם NERA יכולה להביא ליצירת ערך כלכלי בעבור החברה; ממליצים "תשואת יתר" ומחיר יעד של 16 דולר למניה.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש