חברת גילת רשתות לווין הדואלית, מדווחת על זכייה בחוזה בהיקף של מעל ל-5 מיליון דולר מספקית טרמינלי תקשורת אמריקאית Tier-1 לאספקת מגברי מצב מוצק (SSPAs) עבור מסופי תקשורת לוויין (SATCOM) לכוחות צבאיים ברחבי העולם.
החברה מעריכה כי צפויה הרחבה נוספת של החוזה עם הספקית המובילה של טרמינלי התקשורת עבור מגברי המצב המוצק מסוג MicroStream של Wavestream.
חברת הבת של גילת (בבעלות מלאה), Wavestream, תספק את מערכות MicroStream להמרת/ הגברת תדרים מיטבית לספקית טרמינלי התקשורת המובילה. מערכת מגברי המצב המוצק בתדרי Ka תספק את הפתרון הדרוש כמענה לדרישות העוצמה והליניאריות של פתרון בעל SWaP (גודל, משקל וכוח) נמוך, החיוני ביותר עבור משתמשים צבאיים לצרכים טקטיים ושוטפים. הטרמינלים ישרתו משתמשי ביטחון טקטיים ברחבי העולם.
"אנו נרגשים להטמיע את מוצר ה-MicroStream שלנו בקו חדש של טרמינלים טקטיים", אמר בוב הופמן, מנכ"ל Wavestream. "זוהי עדות להיותנו מובילים בתחום פתרונות המרה והגברה מיטבית של תדרים עבור תקשורת לוויינית."
בשבוע שעבר דיווחה גילת על חוזה בהיקף של מיליוני דולרים לאספקת ממירי תדרים לצבא ארה"ב, באמצעות חברת הבת (בבעלות מלאה) Wavestream, שתספק ממירי תדרים נוספים בהספק של 50W לתמיכת תוכנית התקשורת הצבאית אשר פועלת כבר מעל שני עשורים.