יום המסחר הראשון של הבורסה המקומית לחודש אוגוסט הסתיים ביציבות בסמוך לרמות הבסיס, אחרי ירידות שערים בשווקים המרכזיים בעולם ביום המסחר האחרון בסוף השבוע. מדד תל אביב 35 נסגר ללא שינוי (0.02%-), תל אביב 125 עלה בשיעור קל של 0.08%, מדד הבנקים ירד 0.1%, מדד הנפט עלה 0.9%, ומדד הנדל"ן טיפס 0.37%. 

 

את מחזורי המסחר הגדולים ריכזו היום מניות נייס בירידה של 1.8%, מניית בנק פועלים ירדה 0.3% במחזור ער ולאומי נחלש 0.2%. מחזור המסחר במניות הסתכם היום ב-560 מיליון ש"ח בלבד, מחזור דליל ואופייני לימי ראשון ומחזור המסחר באג"ח הגיע ל-1.6 מיליארד ש"ח.

 

במדד תל אביב 125 בלטו בירידות מניות אופקו שצללו 8.9% אחרי שחזרו מסוף השבוע בארה"ב עם פער ארביטראז’ גדול של 12%, קומפיוג’ן איבדה 7.2% אחרי פרסום דוחות רבעוניים בשבוע שעבר ולוינשטיין נחלשה 3.7%. מנגד, אלוט טיפסה 5.1%, דלתא הוסיפה 4% ללא דיווח ודלתא מותגים עלתה 3.8%.

 

מניית אריקה כרמל שהחלה להיסחר היום זינקה ביומה הראשון בשיעור של 26% במחזור צנוע של כחצי מיליון ש"ח. החברה שפיתחה את מכשיר הבי-קיו לייזר לטיפול בכאבים הונפקה לפי שווי של כ-450 מיליון ש"ח. החברה דיווחה היום שכלל ביטוח הפכה לבעלת עניין בחברה. 

 

חברת סקופ פרסמה דוחות רבעוניים היום ועלתה בעקבותיהם 15%. האנליסטית מרב פישר-שרוני נתנה לחברה המלצת קנייה עם אפסייד של 18% לאחר פרסום הדוחות, ואמרה כי "החברה הציגה תוצאות שיא עם שיפור משמעותי במכירות וברווחיות. על אף החששות, נראה כי הימשכות מגפת הקורונה בעולם לא השפיעה על פעילות החברה במחצית הראשונה של השנה"

 
עונת הדוחות בתל אביב מעלה הילוך, השבוע יתפרסמו שפע רב של דוחות, ביניהם המניות הדואליות טאואר, ראדא, לייבפרסון, פריון, וגם אבגול, אורמת, נייר חדרה ועוד רבות אחרות. ביום חמישי בסוף המסחר יתקיים עדכון המדדים החצי שנתי בבורסה. 
 
 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש