לאחר אישור האסיפה הכללית, טקטונה (לשעבר וויטסמוק) בהובלת היו"ר יריב גילת והמנכ"ל יוסי ברנע, מצרפת לשורות הדירקטוריון את בכירי העולם הפיננסי, יעל אנדורן וברק סורני, ואת סגן ראש המוסד לשעבר אהוד לביא. לצידם בדירקטוריון ימשיך לכהן ניר ברונשטיין.
במקביל, החברה השלימה תהליך של מיתוג מחדש לאור הכניסה לפעילות בתחום הנכסים הדיגיטליים ותעשיית הבלוקצ’יין ומחליפה את שמה ל’טקטונה’ (Tectona).
יו"ר טקטונה, יריב גילת: "הדרך לייצר חברה מובילה, עקבית וחדשנית מתחילה בכוח האדם שלה. לאחר שגייסנו הנהלה מנוסה ומקצועית אני שמח על הצטרפותם של חברי הדירקטוריון החדשים שמביאים איתם ניסיון בתחומים עסקיים, רגולטורים, פיננסים ובטחונים. יחד נייצר פלטפורמת מוצרים פיננסים המושתת על בסיס טכנולוגית הבלוקצ’יין".
יעל אנדורן כיהנה בשורה של תפקידים בכירים במגזר העסקי והציבורי, בין היתר מנכ"לית משרד האוצר ומנכ"לית עמיתים, והיא מייסדת ושותפה מנהלת של CapitalA, העוסקת בייצוג והשקעות של גופים גלובליים.
ברק סורני כיהן בשורה של תפקידים בכירים במגזר הפיננסי. בתפקידו האחרון כיהן סורני במשך יותר משלוש שנים כמנכ"ל פסגות, וניהל נכסים פיננסים בשווי של כ-190 מיליארד שקל. במקביל ולסירוגין, שימש סורני כיו"ר דירקטוריון פסגות גמל ופנסיה, יו"ר דירקטוריון פסגות קרנות נאמנות ופסגות ניירות ערך, יו״ר ועדת האשראי הפנימי של הקבוצה והאחראי על הפעילות הנוגעת לנכסים הלא סחירים. סורני מכהן כיום כדירקטור וכחבר ועדת השקעות במספר גופים פיננסיים בישראל.
ברק סורני: "לישראל יש יתרונות יחסיים רבים שממקמים אותה בעמדה מצוינת להיות מובילה עולמית בתחום הנכסים הדיגיטליים ותעשיית הבלוקצ’יין, ואני נרגש להצטרף לדירקטוריון טקטונה".
אהוד לביא כיהן בתפקיד סגן ראש המוסד, וכיהן בשורה של תפקידים בכירים במוסד במהלך 34 שנות שירותו, ובהם הוביל מבצעים מורכבים, לצד פעילות מדינית וביטחונית. לאחרונה מונה לביא לחבר בוועד המנהל של תנועת הנוער ’כנפיים של קרמבו’.
אהוד לביא: "שמח להצטרף לדירקטוריון טקטונה ולפעילות הענפה של החברה בתעשיית הנכסים הדיגיטליים. דירקטוריון מגוון עם אנשים מתחומי מומחיות שונים הוא נכס לכל ארגון".
מנכ"ל טקטונה, יוסי ברנע: "טקטונה בונה דירקטוריון איכותי, מגוון ומקצועי, שיסייע לנו ביישום האסטרטגיה שלנו, וביצירת תשתית ארוכת טווח לפעילות מול שוק ההון המקומי ומול הרגולטורים הרלוונטיים. יחד אני משוכנע שנמשיך להוביל את החיבור בין שוק ההון הישראלי לבין תעשיית הבלוקצ’יין והנכסים הדיגיטליים"
טקטונה היא חברה ציבורית ישראלית הפועלת בתחום הקריפטו ותעשיית הבלוקצ’יין. לצד פעילות מסחר מתקדם במטבעות דיגיטליים, החברה עתידה להציג בקרוב מכשירים פיננסיים עבור משקיעים מוסדיים וכשירים שיאפשרו חשיפה לנכסי בסיס דיגיטליים ולתעשיית הבלוקצ’יין. בנוסף, החברה עתידה להקים קרן הון סיכון להשקעה במיזמים שונים העוסקים בתחום טכנולוגיות הבלוקצ’יין והמטבעות הדיגיטליים.