אביעד שניידרמן, לשעבר מנכ"ל אורה אייר<br>קרדיט: טל זליקוביץ
אביעד שניידרמן, לשעבר מנכ"ל אורה אייר קרדיט: טל זליקוביץ

חברת אורה סמארט איר החלה בביצוע פיילוט בשיתוף חברתDelos welltek ,חברה אוסטרלית המתמחה בפתרונות בריאות לחברות וארגונים. הפיילוט ייערך על פני מספר שבועות כאשר בסופו הצדדים ידונו בהמשך התקשרות והזמנת מוצרי החברה בהיקף רחב יותר.

 

הפיילוט למוצרי החברה מתבצע באוטובוסים של חברת CDC NSW , שהיא חברת תחבורה ציבורית בין המובילות באוסטרליה המחזיקה צי של כ-2,800 אוטובוסים. במסגרת הפיילוט יותקנו מוצרי אורה אייר באוטובוסים של חברת CDC, כמהלך מקדים לרכישת מוצר לניטור וטיהור אוויר לצי האוטובוסים שלה. הפיילוט ייערך על פני מספר שבועות.

 

אביעד שניידרמן מנכ"ל אורה אייר: "תחבורה ציבורית מהווה נדבך משמעותי בחיי היומיום של מיליוני אנשים, אנחנו שמחים להיות החברה אשר תוביל את השינוי באיכות האוויר בחלל התוך רכבי. תעשיית הרכב מחפשת טכנולוגיות חדשות לשיפור איכות האוויר בחללי הרכבים אשר ידועים כמזוהמים ואנו גאים להיות בחוד החנית. מצפה לפרסום תוצאות הפיילוט לכשיסתיים בתקווה להתקשרות רחבה יותר עם החברה".

 

אורה סמארט אייר עוסקת בפיתוח, שיווק ותפעול פלטפורמות לטיהור אוויר בסביבה התוך מבנית. החברה פועלת בתחום עולמי שהיקפו כ-9 מיליארד דולר. מוצר הדגל שלה הוא Aura Air המשווק בישראל ובכ-50 מדינות נוספות בעולם.

 

החברה השלימה בראשית חודש יוני גיוס של כ-35 מיליון שקל במניות ממשקיעים קיימים וחדשים, מוסדיים ופרטיים. שווי החברה לפני הכסף עמד על 132 מיליון ש"ח והיום נסחרת החברה לפי שווי שוק של 225 מיליון ש"ח.

 

כיום יש לחברה הסכמי הפצה פעילים במעל ל-10 מדינות והיא בשלבי חתימה על הסכמי הפצה בלעדיים ואחרים בטריטוריות נוספות. הגיוס שהושלם בתחילת החודש מיועד בחלקו העיקרי להעמיק את החדירה של החברה לשווקים מרכזיים בחו"ל ובייחוד בארצות הברית.

 

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש