חברת מדיפאואר, חברת נדל"ן מניב העוסקת ברכישה, ניהול והשבחת מרכזים מסחריים קהילתיים, מתרחבת לטריטוריות חדשות בארה"ב ומדווחת על חתימת מכתב כוונות לא מחייב לרכישת מרכז מסחרי הממוקם במדינת ג’ורג’יה בשטח כולל להשכרה של כ-5.4 אלף מ"ר.

 

מחיר הרכישה עומד על 18.75 מיליון דולר, שהם כ-61 מיליון ש"ח, לא כולל עלויות רכישה, וכפוף להתאמות מחיר נוספות שיקבעו בהסכם הרכישה המפורט. בכוונת ההנהלה לממן לפחות 65% ממחיר הרכישה באמצעות הלוואה מתאגיד פיננסי.

 

העסקה תאפשר למדיפאואר להאיץ את קצבי הצמיחה של פעילותה בארה"ב באמצעות המשך יישום אסטרטגיית ההשקעות במרכזים מסחריים המעוגנים בסופרמרקטים. 

 

להערכת החברה ובהתאם למידע שהוצג לה על ידי המוכר, ה-NOI הנוכחי של הנכס עומד על כ-1.2 מיליון דולר בשנה, ממוצע חוזי השכירות הוא למשך של כ-9.3 שנים, שיעור התפוסה הכולל בנכס עומד על כ-98% וממוצע דמי השכירות הוא כ-20 דולר למ"ר.

 

מנכ"ל מדיפאואר רון שטרן: "זוהי רכישה ראשונה שלנו בדרום מזרח ארה"ב, והיא מהווה צעד ראשון במימוש האסטרטגיה של הנהלת החברה להעמיק פעילות באזור זה, לאחר שנים של ביסוס פלטפורמת הניהול והרכישות של נכסים איכותיים במזרח ארה"ב. ג’ורג’יה היא מהמדינות הצומחות בארה"ב, ואנו שמחים על ההזדמנות לרכוש בה נכס.

 

"אנו מצפים להשלים את עסקת חמשת הנכסים בפנסילבניה בתחילת החודש הבא, ובכוונתנו להמשיך ולפעול לאיתור הזדמנויות השקעה ולהרחיב את בסיס פעילותה של מדיפאואר לאורך החוף המזרחי של ארצות הברית, בהתאם לאסטרטגיה העסקית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש