12:35
חמישי20 ביוני 2013
כתבות נוספות
  • 25/11/2012

    |
  • 13:46

    |
  • מערכת ספונסר

אופטימיות באחד העם בהובלת מניות הבנקים; סקיילקס מזנקת... המשך     
חדשות שוק ההון

חדשות שוק ההון לכל הכתבות בערוץ
טקמר מקבוצת ח.מר פורסת תקשורת חירום ב-11 מ’ ד’ בגראונד זירו בניו יורק
נבחרה לפרוס את רשת התקשורת בכל 104 קומות הבניין החדש - הגבוה ביותר בקו הרקיע של ניו-יורק. הפרויקט החל באפריל 2012 ויימשך כ-15 חודשים
05/09/2012 | 10:05 | מערכת ספונסר | 2

חברת טקמר מקבוצת ח.מר תפרוש רשת תקשורת לכוחות חירום בבניין 1WTC במתחם ה-Ground Zero שבמנהטן. היקף הפרויקט מוערך בכ-11 מיליון דולר. בישראל ביצעה החברה בעבר בהצלחה את פרוייקט מנהרות הכרמל, המאפשר כיסוי תקשורתי לכלל כוחות הביטחון והחירום, כולל כיבוי אש, מד"א, משטרת ישראל וביפר.

 

בניין WTC1 הוא המגדל המרכזי המוקם במתחם WTC, המכונה גם Ground Zero מאז שהתרסקו בו שני המטוסים בהתקפת ה-11 בספטמבר, 2001. הבניין מהווה אייקון אמריקני מרכזי, ולפיכך במסגרת הפרויקט הופקו לקחים מהתנהלות כוחות החירום באירועי 2001.

 

חברת טקמר מחולון, מקבוצת חברות ח.מר, נבחרה לפרוס את רשת התקשורת בכל 104 קומות הבניין החדש - הגבוה ביותר בקו הרקיע של ניו-יורק. הפרויקט החל באפריל 2012 ויימשך כ-15 חודשים. במסגרת הפרויקט תשמש טקמר קבלן ראשי עם אחריות כוללת על ביצוע הפרויקט, וכן תטמיע את הרשת שפיתחה ותכננה – בעלת תכונות אינטראופרביליות יוצאות דופן המיועדות לשגרה ולמצבי חירום, ואשר כוללת בין היתר ציוד DAS ייעודי.

 

הרשת תאפשר לכוחות הבטחון, ההצלה ועמיתיהם החיצוניים המשך תקשורת מלאה ושוטפת בשעת חירום, בתוך ומחוץ למבנים בסביבת המגדל, באמצעי התקשורת ובתדרים הרגילים של עבודתם היומיומית.

 

איציק בן- טולילה, מנכ"ל טקמר מקבוצת ח.מר: "בפרויקט חשוב זה תיכננו ופיתחנו רשת תקשורת אלחוטית שתענה על הדרישות הגבוהות של רשות הנמלים של ניו-יורק וניו-ג’רזי לאפשר תקשורת רציפה ואמינה גם במצבי חירום, זאת על מנת לאפשר לכוחות ההצלה והחירום לעשות שימוש, כל אחת, ברשת התקשורת האלחוטית הייעודית שלה באופן לו היא מורגלת."

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
ארית תעשיות נערכת לגיוס – זמן להיכנס לשורט?... המשך     
לכל חדשות האנליסטים
BP – הסיכון עולה על הסיכוי בטווח הקצר... המשך     
לכל חדשות האנליסטים
כלל ביו: הזדמנות לתיקון עולה של 10% ... המשך     
מדור ניתוח טכני
הוסיפו תגובה לכתבה
שם
נושא
תוכן

שלח/י תגובה

2. מישהו פה התעניין בה אתמול.  (ללת)

למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

  • פרפר כחול

    |
  • 05/09/12

    |
  • 10:20

1. פרפרית בהצלחה !ובוקר טוב לכולם ... (ללת)

למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

  • zsarit9

    |
  • 05/09/12

    |
  • 10:12

מפת אתר
developed by Smart  designed by odedLAB
כל הזכויות שמורות לספונסר © 2008
  •  אין בסקירה זו משום המלצה לקנות את הנייר או למוכרו והעושה זאת פועל על סמך שיקול דעתו בלבד.
  •  אין לשכפל, להעתיק, לתרגם, לצלם, להקליט או להעביר בכל צורה שהיא כל חלק מן החומר אלא באישור מפורש בכתב מן המחבר.
  •  כל הגרפים בסקירה זו הופקו באמצעות תוכנת Sponser Charts ניתוח טכני וגרפים לשוק ההון - finance.sponser.co.il
  •  האתר מתאים לצפיה ברזולוציה 1024x768
  •  נתונים בורסאיים מסופקים ע"י גלובס