יום המסחר השני לשבוע זה מתנהל בירידות קלות, המדדים המרכזיים יורדים 0.06%, בניגוד למגמה בבורסות המובילות בעולם. מדד תל אביב 90 נחלש 0.14%, מדד הבנקים מאבד 0.18%, מדד הנדל"ן נסחר ללא שינוי ומדד הנפט נופל 0.4%. 

 

את מחזורי המסחר הגדולים מרכזות מניות הבנקים. בנק הפועלים עולה 0.25% במחזור הגדול בשוק, לאומי יורד 0.48% ומניית שופרס יורדת 0.6% במחזור ער. מחזור המסחר במניות מסתכם כעת ב-360 מיליון ש"ח בלבד, ומחזור המסחר באג"ח מגיע ל-878 מיליון ש"ח. 

 

במדד תל אביב 125 בולטות מניות סלקום שצונחות 5.8% לאחר שהחברה הודיעה כי היא נערכת להנפקה של מניות ואופציות בסכום כולל של עד 400 מיליון ש"ח, דנאל נחלשת 2.7% וארפורט סיטי מאבדת 2%. מנגד, רבוע נדלן מזנקת 5% בהמשך לדוחות הכספיים שפרסמה בסוף השבוע, מיטרוניקס מוסיפה 2.6% וקמטק מתחזקת 2.5%.

 

מניית אורמד טסה 24.4% לאחר שהחברה דיוחה לפני כשבועיים על תוצאות חיוביות בקבוצה הראשונה שלה בניסוי שלב IIb בהערכת היעילות והבטיחות של המוצר העיקרי שלה לאינסולין אוראלי, וזכתה בימים האחרונים להעלאת המלצה מצד פרוסט אנד סאליבן ל-53.2 ש"ח.

 

סקטור הקנאביס נסחר היום במגמה שלילית, קנביט צונחת 5.2% על רקע פרסום התוצאות הרבעוניות של פעילות תיקון עולם אותה רכשה החברה, טוגדר יורדת 2.15% ואינטרקיור נחלשת 0.35%. מנגד, יוניבו עולה 1.7% לאור תחילת מכירת מוצריה בבתי מרקחת, וחברת וויטסמוק עולה 3.5% במחזור דליל.

 

שבוע המסחר בעולם החל במגמה חיובית, בורסות אסיה נסחרו הבוקר בעליות שערים, הניקיי עלה באחוז ומדד שנחאי הוסיף 0.13%. באירופה מתנהל המסחר בעליות, הדקס עולה 0.7%, פוטסי מוסיף חצי אחוז, קאק מטפס 0.42%. החוזים בניו יורק נסחרים בעליות של עד 0.4% ומצביעים על פתיחה חיובית של שבוע המסחר בארה"ב. 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    עונש לעייניים 65 ל 4 מטר

    אבל אנשים רוצים גדול כמו לשבת שורה 1 בקולנוע לא כייף אבל מה אכפת לי |32|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יונת דאר
    • 02/12/2019 13:57
  • 4
    לא מדוייק בכלל

    1 טלויזיה גדולה לא מוחצנת מחוץ לבית כמו רכב 2 ברזולוציות של היום ממליץ לך לצפות ב 65 אינץ במרחק של 4 מטרים, תברכי אותי ...
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • yehuda04
    • 02/12/2019 13:37
  • 3
    טירוף הטלויזיות. כל הרכישות

    של מסך גדול ככל שרק קיים - מזכירות לי את הרצון לרכב מנקר עיניים, או לאופנוע שהוסר ממנו משתיק קול או לנסיעה ברכב עם חלונות פתוחים ומוסיקה בווליום-שיא בוקעת מהרמקולים המאיימים להיקרע. יואילו נא אנשים לבדוק באיזה מרחק צפייה מומלץ לצפות במסכים בעלי 65-70 אינטש. זה מותאם לסלון ענק שקיים רק בוילות שהסלון שלהן מעל 35 מ"ר. בדוק. אבל.... שיילכו החסכונות. מי צריך לדאוג? ממילא נותנים לנו ברשתות בארץ 36 תשלומים|8|
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • חגיתת
    • 02/12/2019 13:24