חברת הקנאביס הרפואי טוגדר מדווחת היום על חתימת הסכם נוסף למכירת תוצרת קנאביס רפואי מהחווה באשקלון, המחזיקה רישיון לייצור קנאביס רפואי בתקינת GAP. במסגרת ההסכם תמכור טוגדר בשנת 2020 תפרחות קנאביס רפואי בהיקף של 1.3 טון, אשר יגודלו בהתאם לתקני IMC-GAP ו- EU-GACP לצד שלישי תמורת כ-8.5 מיליון שקלים.

 

על פי ההסכם, הרוכש יקנה עד 500 ק"ג תפרחות בריכוז של 16% THC עד לסוף חודש אפריל 2020 ו-800 ק"ג נוספים לאורך החודשים מאי-דצמבר 2020, בכל חודש 100 ק"ג.

 

המוצרים שייוצרו מיועדים למטופלים בעלי רישיון תחת האסדרה החדשה וימכרו בבתי מרקחת בישראל. הסכם זה מצטרף להסכם מכירת תוצרת קנאביס רפואי לחברת קנ-טק בהיקף של לפחות 192.5 מיליון שקל ל-5 שנים וכן להסכם בהיקף של 6 מיליון שקלים למכירת 1.2 טון תפרחות מיובשות לטבע אדיר.

 

ניסים ברכה, מנכ"ל טוגדר פארמה: "עם ההפעלה המסחרית של החווה באשקלון אנו פועלים להרחיב את היקף הגידול בחווה, זאת בהתאם לביקוש ותוך חתירה להסכמים מסחריים נוספים. ההסכמים שחתמנו עם לקוחות בישראל עברו רף של 200 מיליון שקל ואנו פועלים להרחיב את היקפי הפעילות עם לקוחות חדשים".

 

לאחרונה עברה טוגדר להפעלה מסחרית של החווה בישראל, לאחר שקיבלה אישור IMC-GAP. המתקן באשקלון הוא בהיקף של 20 דונם ומאפשר לחברה גידול תוצרת קנאביס רפואי בהיקפים גדולים. מוצרי הקנאביס הרפואי של טוגדר יהיו זמינים בהמשך בבתי המרקחת ולמטופלי קנאביס רפואי בישראל, אשר סובלים בחודשים האחרונים ממחסור חמור במוצרים. בכוונת החברה להביא את החווה באשקלון לכושר ייצור גבוה ולחתום על הסכמים מסחרים נוספים.

 

החברה מייעדת חלק מהתוצרת בחווה לצורך הפקת מוצרי שמן של מותג "קנאבליס" שהינו חלק מקבוצת טוגדר פארמה וכאמור ללקוחות שונים נוספים. ’קנאבליס’, הפועלת תחת טוגדר פארמה, היא חברה ישראלית הפעילה כעשר שנים בתחום הקנאביס הרפואי.

 

לקנאבליס הסכם שיתוף פעולה עם בי"ח הדסה עין כרם בו לחברה אזור להדרכה וטיפול אשר מאז הקמתו נתן מענה נרחב לאלפי מטופלים בקנאביס רפואי. הנהלת קנאבליס וצוות עובדיה הינם בעלי ידע וניסיון רב בפיתוח מוצרים, ניהול מפעל ליצור מוצרי קנאביס רפואי וטיפול בחולים. להנהלת טוגדר וקנאבליס הצטרף לאחרונה יואב אליישוב, לשעבר מנכ"ל חברת התרופות תרימה ובכיר בנוברטיס, שמונה למנהל תחום פארמה בחברה.

 

לצד פעילות הפארמה, טוגדר פעילה גם בתחום הקוסמטיקה מבוססת CBD יחד עם חברת פרמייר ים-המלח. בכוונת החברות, באמצעות חברת ייצור הולנדית בעל אישורים מתאימים, לייצר אלפי יחידות של שלושת המוצרים המאושרים וכי אלו יופצו למכירה בנקודות הפצה במדינות אשר בהן מכירת המוצרים הינה בהתאם לדין.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 8
    הם פשוט שקרנים

    המספרים האלה לא ריאליים והם מעולם לא קצרו מחזור אחד מוצלח

    • מגדל
    • 28/11/2019 23:55
  • 7
    כשל שוק? כמה כסף יש לחברה?

    הסכמים ב 200 מיליון? כמה זמן ועלות ייקח לייצר את התוצרת? אנחנו מדברים על חקלאות, מי אמר שלא יהיו פשלות, יבול לא טוב וכו... כמה ניסיון יש לחברה בגידול? כמה רווח ישראל להם ממחזור המכירות....
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • דובי
    • 28/11/2019 15:03
  • 6
    רגולציה איטית ומכבידה

    כל הרגולציה המיותרת הזו בשוק הקנאביס היא זו שגורמת לשווי לא ריאלי של חברות בתחום. ברגע ואם לא תהיה רגולציה חברות רבות יאבדו משוויהן מהסיבה של הסרת חסם הכניסה העיקרי. דרך אגב, מישהו שמע על חברת CANABD הבנתי שאולי בקרוב תהיה הנפקה שלה. https://canabd.co.il/
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • shiriswartz
    • 28/11/2019 09:00
  • 5
    אז למה אתה מתלונן ?

    תאסוף בשקט וכמה שיותר אם אתה מאמין שהשערים נוחים ותמכור עוד איקס זמן שתגיע לשערים של פעם 1700 אני אישית לא מאמין בחברה ובהנהלה ובכללי בשוק הקנאביס וקונה רק לסיבובים קצרים מאד
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • hilavi
    • 27/11/2019 15:46
  • 3
    עד מתי ירחפו סימני השאלה

    איזה חוסר אמון ,שזה לא יאמן למה שלא יספקו ? הרי יש להם חממות ויש להם אישורים לגדל קנאביס מה נראה לך שיחתמו הסמים מחייבים בלי לעמוד בהם?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • doron_el
    • 27/11/2019 15:21
  • 1
    החברה עם הסכמים שחצו את ה-200

    מיליון על חלק קטן ממה שיכולה להפיק אבל שווה פחות ממאתים מיליון כשל שוק משווע ולא ברור
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • doron_el
    • 27/11/2019 14:40