יום המסחר האחרון לשבוע זה נפתח בעליות על רקע הסגירה החיובית אמש בבורסות ארה"ב. מדד הדאו ג’ונס ומדד הנאסד"ק הגיעו לשיא כל הזמנים, אחרי שהדאו עלה 0.67%, נאסד"ק טיפס 0.75% וSP500 הוסיף 0.77%. העליות מגיעות על רקע ציפיות המשקיעים להורדת ריבית קרובה. החוזים בארה"ב נסחרים ביציבות, אך היום לא יתקיים מסחר ביבשת לרגל יום העצמאות האמריקאי.

 

הבוקר באסיה מגמה מעורבת, מדד הניקיי היפני עולה 0.3% בעוד מדד שנחאי יורד 0.27% ומדד הנג סנג נחלש בשיעור קל של 0.11%. 

 

המניות הדואליות חוזרות לתל אביב עם פער חיובי של 0.15%. אופקו חוזרת עם פער חיובי של 1.17%, אי.אפ.אפ עם פער חיובי של אחוז, לייבפרסון חוזרת עם פער ארביטראז חיובי של חצי אחוז. מנגד, אלביט מערכות חוזרת עם פער שלילי של 0.38% וטבע חוזרת עם פער ארביטראז שלילי של 0.22%. 

 

אמש בתל אביב מדד ת"א 35 עלה ב-0.40% ומדד ת"א 125 רשם עלייה בשיעור של 0.27%. מדד ת"א SME60 ירד בשיעור של 0.39% ובאשר למדדים הסקטוריאליים, בלט לחיוב מדד הבנקים שעלה ב-1.2%. מדד הביומד ירד ב-1.68%, מדד הנפט והגז ירד ב-0.44%. 

 

קבוצת גולף אישרה תוכנית רכישה עצמית בהיקף של עד 5 מיליון שקל והודיעה כי תיבחן אפשרות להרחבת מסגרת הרכישה הכוללת לעד 10 מיליון שקל, המניה זינקה בתגובה 10%.  מבטח שמיר טיפסה 7.8% אתמול על רקע זכייתה במכרז אלון תבור.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש