יום המסחר השני לשבוע זה יפתח על רקע עליות השערים אמש בתל אביב, ובהמתנה לבורסות העולם שיפתחו באופן חלקי את שבוע המסחר שלהן. בניו יורק מציינים את יום הזכרון ולכן לא יתקיים מסחר היום והבורסות יחזרו לפעול מחר, בלונדון לא מתקיים מסחר היום בשל חופשה (Bank holiday). מחר יתחדש המסחר בבריטניה לאחר התפטרותה של ראש הממשלה תרזה מיי על רקע התנגדויות למתווה הברקזיט.

 

שבוע המסחר באסיה נפתח במגמה מעורבת, מדד הניקיי עולה 0.3% בשעה שהנשיא האמריקאי טראמפ מבקר במדינה ומקיים גם שם שיחות בנושאי יחסי הסחר בין המדינות, מדד שנחאי עולה בשיעור דומה ואילו מדד הנג סנג יורד בשיעור של 0.6%.

 

עונת הדו"חות ממשיכה בבורסה המקומית, היום צפוי לדווח בנק לאומי, שירכז עניין. אמש לאחר הנעילה דיווחו אלרון וסאטקום. בהמשך השבוע ידווחו גם בנק בילאומי, סלקום, פרטנר, בזק, אלביט מערכות ואל על. עונת הדו"חות הנוכחית תגיע לסיומה בסוף החודש.

 

אמש בתל אביב נרשמו עליות שערים בסיום המסחר, מדד ת"א 125 עלה 0.43%, ת"א 35 עלה 0.38%, מדד הבנקים זינק ב-2.02%, מדד הנדל"ן טיפס 1.16% ומדד הנפט התחזק 0.12%. שיכון ובינוי ירדה 1.5% על רקע החלטת המשטרה להמליץ על העמדה לדין של בכירי החברה בפרשת השוחד; עמיר שיווק זינקה 17.4% אחרי שBOL הגישה תשקיף להנפקה בקנדה

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש