יום המסחר השני לשבוע זה מתנהל בירידות שערים. מדד ת"א 35 יורד 1.06%, תל אביב 125 מאבד 0.98%, מדד הנדל"ן יורד 0.65%, מדד הנפט נופל 0.76% ומדד הבנקים נחלש 0.75%. 

 

את מחזורי המסחר הגדולים מרכזות בשעה זו מניות הבנקים בירידות שערים. מניית דיסקונט מאבדת 1.34%, לאומי יורד 1.05% ופועלים נחלש בשיעור קל של 0.11% במחזור השלישי בגודלו בשוק. מחזור המסחר במניות מסתכם כעת ב-532 מיליון ש"ח בלבד ומחזור המסחר באג"ח מגיע ל1.35 מיליארד ש"ח.

 

במדד תל אביב 125 בולטות היום מניית חילן בעליה של 2.85% אחרי הדו"חות. גם מליסרון שפרסמה את תוצאותיה היום נהנית מעליות שערים של 2.77%. מניית פוקס עולה 2.57% לאחר כמה ימים של ירידות. מנגד, נייר חדרה שדיווחה כי הרווח הנקי שלה נחתך ב-42% נופלת כעת 7.11%, סלקום מאבדת 3.04% וחברה לישראל יורדת 3%. 

 

 שטראוס עולה 0.5% אחרי שדיווחה על ירידה בהכנסות ועלייה ברווחיות, וואן טכנולוגיות שפרסמה גם היא דו"חות הבוקר עולה 1.3%.

 

סקטור הקנאביס נסחר היום במגמה מעורבת עם נטייה לירידות. מניית מדיוי מטפסת 5%, טוגדר עולה 4.27% ואינטליקנה מתחזקת 2.9%. מנגד, מניית הרודיום מאבדת כעת 4.8%, פנטזי יורדת בשיעור דומה ואינטרקיור יורדת 2.11%. 

 

המסחר באירופה מתנהל בשעה זו בירידות שערים, מדד הדקס מאבד 1.43%, פוטסי יורד 0.9% ומדד הקאק הצרפתי נופל 1.5%. החוזים על בורסות ניו יורק נסחרים בירידות ומצביעים על לחץ מוכרים בפתיחת המסחר, על רקע הצו הנשיאותי של טראמפ המטיל חרם על חברת הסלולר הסינית וואווי. החוזים על דאו ג’ונס יורדים 0.5%, SP500 יורד 0.63% והחוזים על הנאסד"ק מצביעים על ירידות של 1.22%

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש