חברת אינטרנט זהב מדווחת היום כי בתום הצבעת בעלי האג"ח של החברה התקבלה הצעתה של חברת סרצ’לייט ברוב של 85% מהקולות. ההצעה של קבוצתו של גד זאבי קיבלה רק 15% מהקולות.

 

הצעתו של זאבי וקבוצתו כללה רכישה של הבעלות על אינטרנט זהב בתמורה ל-300 מיליון שקל שישמשו את אינטרנט זהב לצורך ההשקעה בביקום.. על פי מתווה הצעתו של זאבי, יגיע ההחזר לבעלי האג"ח לסך של 465 מיליון שקל.

 

לעומת זאת ההצעה של סרצ’לייט מורכבת מתשלום של 165 מיליון שקל לאינטרנט זהב בתמורה למניות ביקום וכן  60 מיליון שקל במזומן או במניות בי קום. בהצעה של סרצ’לייט המשמעות היא החזר של כ-360 מיליון שקל למחזיקי אג"ח אינטרנט זהב.

 

ההצעה של סרצ’לייט התקבלה לאחר שמספר גופים מוסדיים המחזיקים באג"ח העריכו כי הצעתה של הקרן מתקדמת יותר, וניתנה לאחר שהחברה ביצעה בדיקת נאותות לבזק זאת לעומת הצעתו של זאבי המשקפת ודאות נמוכה בשלב זה.

 

מניות קבוצת בזק הגיבו מיד – בזק סיימה את יום המסחר בעליה של 5.05%, בי קום טיפסה 4.4% ואילו אינטרנט זהב ירדה 2.6%

 

 

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש