חברת פפסיקו הודיעה הבוקר כי השלימה את הרכישה של סודה סטרים ברכישת כל המניות שטרם נפרעו במחיר של 144$ למניה. "אני גאה ונרגש לקבל את סודה סטרים למשפחת פפסיקו" אמר רמון לגוארטה מנכ"ל פפסיקו. "סודה סטרים מספקת לפפסיקו נוכחות משמעותית בשוק הביתי"
היקף העסקה כולה הוא 3.2 מיליארד דולר, מייצג פרמיה של 10% על מחיר השוק בעת ביצוע העסקה.
בפפסיקו מסבירים כי העסקה היא צעד נוסף במסע של פפסיקו לעבר עולמות הבריאות והקיימות. פפסיקו מכוונת את יכולות הפיתוח והמחקר שלה, המומחיות העולמית והשיווק יחד עם סודה סטרים, להרחבה נוספת של תדמית ה"wellness" אליה היא מכוונת בשוק המשקאות הביתי.
דניאל ברנבאום מנכ"ל ויו"ר סודהסטרים:"סודהסטרים נוסדה כדי להביא אפשרויות למשקה בריא, נוח וידידותי לסביבה ברחבי העולם - ופפסיקו תעזור לנו לספק ולהרחיב משימה זו. עם כמה מהצוותים המובילים בעולם בתחום השיווק והמו"פ, וגישה לשווקים וערוצים חדשים, אנו נרגשים לצמוח יד ביד עם פפסיקו בחודשים ובשנים הקרובות "
בעקבות הודעת החברה בדבר השלמת עסקת המיזוג במזומן, הודיעה הבורסה כי מניות החברה יגרעו מהמדדים: ת"א 35 ,ת"א 125 ,ת"א רימון, ת"א תעשייה, ת"א סקטור באלנס ות"א AllShare בתום המסחר היום. במועד הגריעה יחושבו מדדי הנעילה של המדדים בהם נכללה מניית סודהסטרים בהתאם לתמורת המיזוג בדולר ארה"ב עבור כל מניה ועל פי שער החליפין היציג, כפי שיקבע היום (5.12)
את חברת פפסיקו ייצגו בעסקה עורכי הדין יאיר גבע ואבירם חזק ממשרד הרצוג פוקס נאמן.