חברת הסלולר פרטנר פרסמה הבוקר את דו"חות הרבעון השלישי לשנת 2018. מהדו"חות עולה כי הרווח הנקי של החברה ירד ב50% מהרבעון המקביל אשתקד והסתכם ב-26 מיליון שקלים לעומת 54 מיליון ₪ ברבעון המקביל אשתקד.
לעומת זאת, בהכנסות החברה נרשמה ירידה קטנה של 0.4% בלבד מהכנסות של 826 מיליון ₪ ברבעון הקודם להכנסות של 822 מיליון ₪ ברבעון הנוכחי. הסיבה לכך נעוצה בהוצאות הגולמיות שגדלו בכ-40 מיליון ש"ח בהשוואה לרבעון המקביל, 201 מיליון ברבעון המקביל לעומת 165 מיליון ברבעון הנוכחי.
ההכנסה החודשית הממוצעת למנוי סלולר ירדה לכ-60 שקל בהשוואה לכ-64 ברבעון המקביל. לחברה נוספו 23 אלף משקי בית המחוברים לפרטנר TV, כך שהיום יש 118 אלף משקי בית המקבלים את שירות הטלויזיה.
איציק בנבנישתי מנכ"ל קבוצת פרטנר מסר: "נתוני הרבעון השלישי 2018 מבטאים נתונים חיוביים בסלולר ואת התנופה במנועי הצמיחה החדשים של החברה, טלוויזיה ותשתית הסיבים. "במגזר הסלולר הוספנו ברבעון השלישי 11 אלף מנויי Post Paid נטו, לצד גידול בהכנסה הממוצעת למנוי של פרטנר, וירידה בשיעור הנטישה. אנחנו מציינים רבעון 13 ברציפות שבו נרשמת צמיחה במספר מנויי ה- Post Paid שנהנים מהרשת המתקדמת של פרטנר עם יכולות ייחודיות כמו VoLTE ו- WiFi Calling שלא זמינות אצל המתחרים".